banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

İç Anadolu Bölge Bayii Eminel Elektrik’in Gözünden Elbi Elektrik

#BanaElbiyiAnlat mottosuyla Bayi Söyleşi Dizisi başlatan, ELBİ ELEKTRİK, yol arkadaşlarımız dediği Türkiye Bayileri ile güven perçinliyor.

Endüstri Güncel 01.09.2022, 16:00 01.09.2022, 10:53 Melike Kaya Bayram
122
İç Anadolu Bölge Bayii Eminel Elektrik’in Gözünden Elbi Elektrik

Türkiye’nin en sevilen yerli anahtar priz üretici markalarından olan ELBİ Elektrik; yurt içi pazarında birçok önemli projenin tercihi haline gelirken, bayii kanalı ile de ülkenin dört bir yanında son tüketici ile buluşmaya devam ediyor.Son yıllarda büyük bir atak dönemine giren Elbi Elektrik, bir yandan piyasanın merakla beklediği ürün gruplarında yeni serilerini tüketiciye sunarken, öte yandan sıkı ilişkiler geliştirdiği ve “Başarı hikayemizi birlikte yazıyoruz.” dediği bayileri ile gücünü perçinliyor.

Bayileriyle ilişkilerinde ürün satışından çok, sağlıklı bir iş birliği ve güçlü paydaşlık ilkeleriyle hareket eden ELBİ Elektrik; PR ajansıyla birlikte sıradışı bir strateji geliştirdi. Buna göre; genellikle izlenen geleneksel “Markadan Bayiye” olan haber akışını “Bayiden Markaya” şeklinde geri çevirdi.

Bayilerinin görüş, öneri ve değerlendirmelerine son derece önem veren ELBİ Elektrik adına, markanın PR şirketi tarafından “BanaElbiyiAnlat” mottosuyla başlatılan söyleşi dizisinin ilk konuğu; Elbi Elektrik İç Anadolu BölgeBayisi Eminel Elektrik’ten Bünyamin Özbülbül,Elbi’yi anlatıyor:

“Eminel Elektrik 2006 yılında, Ankara İvedik’te kuruldu.Ticari faaliyetlerine alım-satım ile başlayan firmamızın müşteri portföyü, her geçen yıl daha da genişledi. Elektrik malzemelerinin satışında Türkiye’nin ve dünyanın en değerli markalarını son kullanıcıya enüstün hizmet kalitesiyle sunarak yolumuza devam ediyoruz.

16 yıllık süreçte her biri yol arkadaşımız olan, sektörün ileri gelen markalarının bayiliklerinialarak,konusunda uzman çalışma arkadaşlarımızın da becerisiyle,hem yurt içindehem de yurtdışında, elektrik malzemeleri ihtiyaçlarının hemen hemen hepsine cevap verebilecek bir kabiliyete eriştik.

ELBİ BİZİM İLK GÖZ AĞRIMIZ..

Yol arkadaşlarımızdan biri olan Elbi, bizim ilk göz ağrımız. Elbi’yi biz kendi markamız olarak görüyoruz. Bugüne kadar birçok güzel işi beraber yaptık ve bundan sonra da yapacağımıza gönülden inanıyorum.

Bugün artık ürün kalitesi kadar hizmet kalitesi de önemli. Bu anlamda Elbi; her zaman en kolay çalıştığımız markalarımızdan biri oldu. Taleplerimize hızlı dönüşleri, bizi müşterilerimize karşı hiçbir zaman mahcup etmemeleri veher zaman yanımızda olarak, bize kendimizi değerli hissettirmeleri Elbi’nin en sevdiğimiz özellikleri arasında.Biz tempolu bir şekilde çalışmaya alışkınız, müşterilerimizin taleplerine hızlı bir şekilde reaksiyon gösterip dönüşler yapmamız gerekiyor. Bu dinamizmi doğru yönetmeyi her marka kolay başaramaz. Ancak Elbi bizimle ilişkilerinde bunu bir sorun olmaktan çoktan çıkardı.

ELBİ, BU TOPRAKLARDAN ALDIĞINI BU TOPRAKLARA VERİYOR

Elbi’nin her soruna kolay bir çözüm üreten yapısını çok beğeniyorum. Ama sanırım daha çok sevdiğim bir şey var. Elbi; var gücü ile çalışarak bu topraklardan aldığını yine bu topraklara veriyor.

Önceki dönemlere kıyasla son yıllarda Elbi markasının daha güçlü ve emin adımlarla sektörde ilerlemeye devam ettiğini açık bir şekilde görüyor ve başarılarının mutluluğunu paylaşıyorum. Çok değerli bir kadroya sahipler. Her biri konusuna hakim donanımda ve bir o kadar da yakın ilişkiler kurmayı bilen insanlardan oluşuyor. Ayrıca her geçen gün ürün gamına yeni ürün eklemelerive mevcut ürünlerin tüketici talepleri doğrultusunda hızlıca güncellenmesi sayesinde önümüzde yıllarda bir dünya markası olacağına yürekteninanıyorum.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@