banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

İhracatta Yeni Atılımlar İçin Kasım Ayında Almanya’da

Turkuaz Healthcare, 1-3 Kasım tarihlerinde CPhI Worldwide 2022, 14-17 Kasım tarihlerinde ise MEDICA 2022 Fuarı’nda global sektör profesyonelleriyle buluşuyor.

Endüstri Güncel 03.11.2022, 13:00 Melike Kaya Bayram
40
İhracatta Yeni Atılımlar İçin Kasım Ayında Almanya’da

200’ün üzerinde ürün çeşidi ve medikal kimyasallar alanında gerçekleştirdiği OEM üretimle Amerika ve Avrupa başta olmak üzere birçok pazarda lider üretici olan Turkuaz Healthcare, sektör ve sektör paydaşlarını buluşturan uluslararası organizasyonlarda yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda Kasım ayında alanında lider olan iki önemli fuara katılacak. 

Frankfurt’ta gerçekleşen CPhl Worldwide 2022 Fuarı’nda ağırlıklı olarak OTC, cinsel sağlık ve gıda takviyeleri ürün gruplarını tanıtan Turkuaz Healthcare; 14-17 Kasım’da Düsseldorf’daki MEDICA 2022 Fuarı’nda katma değeri yüksek ve ileri teknoloji ürünü medikal grubunu sergileyecek.

Medikal alanda profesyonel kullanıma uygun, yüksek düzey dezenfektanlarve çeşitli inovatif ürünlerin yanı sıra yeni ürünü KONIX Steril İlk Yardım Jeli & Yanık Pansumanı da fuarlarda tanıtılacak. Turkuaz Healthcare, 1-3 Kasım tarihlerinde Messe Frankfurt’ta gerçekleşecek fuarda 41K51 numaralı standında, 14-17 Kasım tarihleri arasında Düsseldorf Kongre Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikte ise Hall 6, E34 numaralı standındaziyaretçilerini ağırlayacak.

“Üretimimizin %75’ini ihraç ediyoruz”

100’den fazla ülkeye ihracat yaptıklarını ve yabancı markaların stratejik ortaklık için özellikle kendilerini tercih ettiğini belirten Turkuaz Healthcare CEO’su Ömer KOÇ Kasım ayında katılacakları fuarlara ilişkin açıklamasında “MEDICA, global medikal sektörün kalbinin attığı bir fuar. Biz de üretimimizin yüzde75’ini ihraç eden bir şirket olarak bu fuarı son derece önemsiyoruz ve uzun yıllardır katılıyoruz. Sektördeki gücümüzü ve kullandığımız ileri teknolojiyle sunduğumuz çözümleri bu sene de fuarda göstereceğiz. Öte yandan CPhI Worldwide 2022 Fuarı ise dünyanın en büyük ve kapsamlı ilaçfuarı olarak biliniyor. Bufuarda da hem kendi markalarımızla hem de dünyanın önde gelen firmalarına talep ettikleriürünlerin Ar-Ge ve üretimsüreçlerini üstlenerek oluşturupsunduğumuz OEM, OBL ve PL ürünler ile yer alarak müşterilerimize çözüm ortağı olacağız.Türkiye’de sınırlı sayıda firmanın sahip olduğu Ar-Ge Merkezi’mizde katma değer üreten ve inovatif ürünler tasarlıyoruz. Bu da bizim uluslararası pazarda rekabet gücümüzü artırıyor ve bugün üretimimizin %75’ini ihraç ediyoruz. Her geçen gün büyüyen organizasyonel yapımız, 128 ülkeye uzanan global satış dağıtım ağımız ve uluslararası mevzuatlara hakim insan kaynağımızla, iş ortaklarımız için güvenilir ticari partner olarak hizmet sunmaya devam ediyoruz. Almanya’da da bunu en iyi biçimde göstereceğiz”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@