banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

İklim Eylemi İçin Liderler Fluffy Polar Bears NFT Projesinde Buluştu

Türkiye’nin en önemli karikatüristlerinden Selçuk Erdem’in NFT projesi Fluffy Polar Bears, 25 Ekim tarihinde projenin kendi web sayfası üzerinde satışa çıktı.

Endüstri Güncel 04.11.2021, 14:00 Melike Kaya Bayram
299
İklim Eylemi İçin Liderler Fluffy Polar Bears NFT Projesinde Buluştu

Türkiye’nin en önemli karikatüristlerinden Selçuk Erdem’in NFT (non-fungibletoken) projesi Fluffy Polar Bears, 25 Ekim tarihinde projenin kendi web sayfası üzerinde satışa çıktı. Nesli tükenmekte olan türler ve iklim krizi hakkında farkındalık yaratmak üzere Selçuk Erdem'in benzersiz 9999 adetli NFT projesi, 250 binin üzerinde kombinasyonlar türetilebilen zincir üstü üretimle koleksiyonerlerle buluştu.

 

Sadece 5 saniye içerisinde tüm eserlerin satıldığı projede 2.7milyon dolar değerinde 662 ETH toplandı. Karikatürist Selçuk Erdem ve Alemşah Öztürk tarafından organize edilen Fluffy Polar Bears koleksiyonundan elde edilen gelirin %5'i Leader For Climate Action (LFCA - İklim Eylemi İçin Liderler) topluluğuna bağış olarak aktarıldı. Teknoloji sektörünü karbonsuzlaştırmak için çalışan global İklim Eylemi İçin Liderler Topluluğu Türkiye kurucusu Yvonne Rosenbaum-Afra "Fluffy Polar Bears projesi harika bir iş birliğinin sadece bir başlangıcı. LFCA olarak bu projenin bir ortağı olmaktan gurur duyuyoruz. Bu projeden edindiğimiz bağışı hızla büyüyen ve enerji kullanımı yoğun blok zinciri endüstrisinde iklim eylemini yönlendirmek için kullanacağız." dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@