banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

İklimlendirme Sektörünün Öncüsüne Makine Sanayi Ödülü

Systemair, Kocaeli Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde bu yıl 14'üncüsü düzenlenen "Sektörel Performans Değerlendirme" organizasyonundan ödülle döndü.

Endüstri Güncel 17.12.2021, 12:45 17.12.2021, 12:28 Melike Kaya Bayram
126
İklimlendirme Sektörünün Öncüsüne Makine Sanayi Ödülü

Ülke ekonomisine katma değer yaratan, sürdürülebilir bir gelecek için topluma katkı sağlayan sanayi kuruluşlarını belirlemek amacıyla Kocaeli Sanayi Odası’nın (KSO) düzenlediği"Sektörel Performans Değerlendirme" organizasyonunda dereceye giren firmalar ödüllendirildi. Sürdürülebilir politikaları ve ileri teknolojileriyle öne çıkan Systemair, aldığı Makine Sanayi ödülü ile Marmara Bölgesi’nin en başarılı sanayi kuruluşları arasındaki yerini alarak sektördeki başarısını bir kez daha kanıtladı.

İNSANA, ÇEVREYE VE TOPLUMA DUYARLI, YENİLİKÇİ ÜRÜNLER ÜRETMEYE DEVAM EDECEK

Ödül alacak firmaların 360 derece değerlendirildiğiorganizasyonun açılış konuşmasını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu yaptı. Systemair adına ödülü alan Systemair Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Eroğlu; “Firma olarak taze havayı herkes için ulaşılabilir kılmak amacıyla çıktığımız bu yolda ‘verimlilik, istihdam, yenilikçilik, markalaşma, finansal sonuçlar, dış ticaret, çalışanların geliştirilmesi ve bilinçlendirilmesi, topluma katkı ve çevre’ kriterlerini karşılamanın ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Tüm bu kriterleri göz önünde bulundurarak çalışırken çabalarımızı ödülle taçlandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şirketimizin temel yaklaşımlarıyla paralellik gösteren bu kriterler; faaliyetlerimizi, üretim ve yönetim biçimimizi ve en önemlisi de kurum kültürümüzü domine eden temel ilkelerimizi oluşturuyor. Attığımız her adımda sürdürülebilirliğin izini sürüyor, faaliyetlerimizi doğayla uyumlu olacak şekilde yürütüyor, teknolojilerimizi hayata değer katmak için kullanıyoruz. Bu ödülün de omurgasını oluşturan katma değer yaratma ve sürdürülebilir gelecek için topluma katkı sağlama noktasında her zamankinden daha çok çaba sarf ediyor, global ölçekte adımlar atarak hem firmamızın hem de sektörümüzün kalkınması adına öncü bir rol üstleniyoruz. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@