banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

İnci Holding, 70 Yıllık Geçmişiyle Geleceğe Nefes Oluyor

70.yılını kutlayan İnci Holding, her çeyrekte farklı bir alt tema ile oluşturduğu kutlama takviminin son çeyrek etkinliklerini de hayata geçirdi.

Endüstri Güncel 27.12.2022, 18:30 Melike Kaya Bayram
61
İnci Holding, 70 Yıllık Geçmişiyle Geleceğe Nefes Oluyor

2022 yılında 70.yılını kutlayan ülkemizin köklü firmalarından İnci Holding, 70 yılın deneyimi, birikimi, başarısı ve iyiliğini geleceğe taşırken, geçmiş nesillerden devraldığı sorumlulukla bugün ve gelecek için daha iyi bir dünya yaratmak hedefiyle çalışıyor. Güçlü geçmişini ve geleceğe yönelik girişimlerini anlatan “Kökler ve tohumlar” ana teması altında 2022 yılı boyunca her çeyrekte farklı alt temalardan oluşan bir kutlama takvimi takip eden Holding, yılın son çeyreğinde Doğaya Saygı başlığı altında tüm Grup şirketlerinin çalışanlarının katkılarıyla Manisa Yunt Dağı’nda 15 binfidanlık İnci Holding 70. Yıl Hatıra Ormanı’nı oluşturdu. Bu hatıra ormanıyla birlikte Holding’in kuruluşundan bu yana Ege Orman Vakfı iş birliği ile doğaya kazandırdığı fidan sayısı 100 bini geçti.

İnci Holding’in temellerinin dedesi Cevdet İnci’nin çalışkanlığı, işe olan tutkusu, azmi ile atıldığını ve onun değerleri ile 70 yıllık köklü bir şirkete dönüştüklerini vurgulayan İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Neşe Gök şunları dile getirdi: “70 yıllık köklü geçmişimizden edindiğimiz tecrübelerimizle geleceğin işlerine değer katarak büyümek istiyoruz. Her yaptığımızla yeni nesillere ne aktardığımızı sorguluyoruz.Her adımımızı, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için bugünden geleceği gözeterek atıyoruz.Bu hatıra ormanı ile gelecek nesillerin bize emaneti olan doğaya saygımızı eyleme dönüştürdük. Yeni nesillere aktaracaklarımız sadece bilgi, deneyim, iş aktarımı değil, aynı zamanda daha yaşanabilir topraklar olacak. Yatırımlarımızla, aksiyonlarımızla topraklarımıza değer katmaya ve değer yaratmaya devam edeceğiz.”

Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Perihan Öztürk; “26 yıldır ağaçlandırma çalışmalarımıza verdiğiniz destek ile 100 binin üzerinde fidana can verdiniz. Doğaya sürdürülebilir olarak yaptığınız katkı ile oluşturduğunuz ormanlar,  iklim krizinin etkilerini çok daha fazla yaşadığımız ve konuştuğumuz bu süreçte, gelecek kuşaklara yaşanabilir bir dünya bırakmak amacına büyük destek veriyor. Çözümün parçası olmak adına, doğayla barışık bir gelecek için önümüzdeki süreçte de yeni ormanlarla doğaya katkılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

70.yıl kutlama takvimi kapsamında İnci Holding,iletişim faaliyetlerini Ustalara, Sanata, Doğaya ve Eğitime Saygı olarak belirlediği başlıklarla tüm seneye yaydı. “Ustalara Saygı” teması altında grup şirketlerinde kıdemli çalışanlarının deneyimlerini paylaştıkları röportajları Youtube kanalından paylaşmıştı.“Sanata Saygı” başlığı altında Cevdet İnci Orkestrası çeşitli konser etkinlikleri düzenledi.Grafiti sanatçısı Çağatay Mirren’in (NCONEN) 70. Yıla özel tasarladığı, aralarında okul ve işyeri duvarlarının olduğu 4 farklı mural çalışması İzmir’de ve Manisa’da duvarları renklendirdi.İZDSO, İKSEV sponsorluklarına dadevam etti. “Eğitime Saygı” kapsamında, grup çalışanları İnci Vakfı faaliyetlerine destek olmak için “Uluslararası Maraton İzmir Yarışı” etkinliğine gönüllü olarak katılıp, topladıkları bağışlarla eğitime katkı sağladılar.İnci Holding,”Doğaya Saygı” dediği yılın son çeyreğinde ilk sürdürülebilirlik raporunu da yayınladı.Çalışanların gönüllü katılımı ile ormanların ve kıyıların temizliği #70Yıl70DoğaHareketi projesiyle hayata geçirildi.

Holding, “Geleceğin işlerinde, uluslararası yatırımlarla şirket değerini katlayarak yeni nesillere aktarıyoruz” vizyonu ile gelecekte de değer yaratmak için çalışıyor ve 70 yıllık deneyimi, 35 yıllık global ortaklık tecrübesi, bilgi birikimi ışığında hazırladığı sürdürülebilirlik stratejisiyle yeni nesiller için insana ve topluma, sorumlu üretim ve sorumlu tüketime, inovasyona ve kurumsallaşmaya yatırım yapıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@