banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

İnşaat Sektörünün Öncü Çözüm Ortağı Hilti, Yeni Ürün Ve Teknolojilerini Geleneksel “Marketing Wave” Etkinliğinde Tanıttı

Hilti yarının dünyasını şekillendiren yeni teknolojilerin lansmanını yaptı.

Endüstri Güncel 15.06.2021, 10:00 15.06.2021, 09:02 Melike Kaya Bayram
247
İnşaat Sektörünün Öncü Çözüm Ortağı Hilti, Yeni Ürün Ve Teknolojilerini Geleneksel “Marketing Wave” Etkinliğinde Tanıttı

Geleceği referans alan bakış açısının yanı sıra yenilikçi ürün, servis ve yazılımlarıyla inşaat sektörüne çok sayıda ilki kazandıran Hilti, satış ekibine özel olarak düzenlediği geleneksel “Marketing Wave” etkinliği ile piyasaya çıkacak teknolojilerinin lansmanını yaptı. Ar-Ge temelli yeni ürünleriyle fark yaratmaya devam edeceklerini ifade eden Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan, markanın ileri teknoloji ürünlerine ek olarak geliştirdiği çözümlerle de uluslararası pazara güç katmayı sürdüreceğini söyledi.

YENİ TEKNOLOJİLERLE SEKTÖRÜ DOMİNE EDİYOR

Yarının dünyasını şekillendiren teknolojileri bugünün iş yapış şekillerine entegre ettiklerini belirten Özgecan Işıltan; “Hilti olarak operasyonel süreçleri hızlandıracak birçok yeniliğe imza atmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şirketimiz için geleneksel hale gelen “Marketing Wave” etkinliğinin bu ayağında yeni ürünlerimizin tanıtımını gerçekleştirdik. Bunlardan ilki olan Hilti MT Modüler Kanal Sistemleri, en hafif yüklerden en ağır yüklere kadar entegre portfolyo sağlayarak tüm askılama ve destek sistemlerini bir arada sunuyor. Bir diğer teknolojimiz RE 500 V4 Kimyasal Dübel, yenilenmiş ETA onayı ve EOTA TR069 ile rijit filiz ekimi bağlantılarını çözme imkanı sağlıyor. Pazarın en güçlüsü olan SD 5000 A22 Yeni Jenerasyon Akülü Vidalama Makinesi, hassas vidalama işlerini kolaylaştırmak için daha ergonomik tetik ve elektronik fren özellikleriyle dikkat çekiyor. Piyasanın en hafifi TE 500 Kırıcı, kompakt tasarımı ile maksimum performans ve yüksek manevra kabiliyeti sunuyor. DD 150-U Karot Makinesi ise hem el karotu olarak hem stand ile kullanılabiliyor. 12-162 mm arasında geniş bir çap aralığında delim yapabiliyor. Aynı zamanda vakum tablası ile sabitleme kolaylığı sağlarken özel standı ile açılı delim yapma olanağı sağlıyor” dedi.

ON!TRACK 3.0 ŞİMDİ ÇOK DAHA KULLANICI DOSTU

İnşaat profesyonellerinin en büyük sorunlarından biri olan ekipman yönetimi için ON!Track teknolojisini geliştirdiklerini açıklayan Işıltan; “Marketing Wave’de üçüncü jenerasyonunun lansmanını gerçekleştirdiğimiz bu teknoloji, kullanıcı dostu ara yüzü ile dikkat çekiyor. Özel takip gerektiren konular için ana sayfada farklı tablolar oluşturulabilen teknoloji, ekipmanların maliyet raporlamalarının artık günlük, haftalık ve aylık olarak takip edilmesine olanak tanıyor. Sarf malzemelerinin takibinde girilen tüm satın alma bilgilerinin görüntülenebilmesi ve raporlanmasını kolaylaştıran ON!Track 3.0; ekipman, sarf malzemesi, belgeler gibi takip ve raporlama gerektiren birçok konu için günlük, haftalık, aylık ve yıllık raporların ayarlanan tarihlerde otomatik olarak ilgili kullanıcılara mail yoluyla iletilmesini sağlıyor.  Ağ kurulması ve ekipmanlara Bluetooth takılması durumunda Gateway sistemi ile ekipmanların lokasyonlar arası transferi için manuel takibe gerek kalmıyor. Ekipmanlar, tanımlanan akıllı etiketlerin yardımı ile lokasyon değişikliklerini kendisi gerçekleştiriyor. En önemlisi de ERP sistemlerinin ON!Track entegrasyonu artık mümkün hale geliyor.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@