banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

İşbir’den İhracatta Rekor Büyüme Hedefi

Değişen dünya dinamiklerinde sektörün önemli temsilcisi olan Yatak Uzmanı İşbir Yatak, 2022 yılı sonu ihracat büyüme hedefini yüzde 100 olarak belirledi.

Endüstri Güncel 01.09.2022, 16:15 Melike Kaya Bayram
35
İşbir’den İhracatta Rekor Büyüme Hedefi

İşbir Holding Ceo’su Metin Gültepe, “Yüksek katma değerli ürünler üretmeye devam ediyoruz. 2022 yılı sonunda ihracatta yüzde 100’e yakın bir büyüme hedefimiz var. Ham madde fiyatlarındaki belirsizlik ve dengesizliğe rağmen cirosal olarak da yüzde 60 oranında bir büyüme hedefi koyduk. Şu an yurt içinde, 216 uyku merkezi ile 65 ilde hizmet veriyoruz.Belirlemiş olduğumuz hedefler doğrultusunda, bu yıl 15 mağaza açtık ve bu sayıya ek olarak yıl sonuna kadar 20 yeni Uyku Merkezi daha açmak istiyoruz” dedi.

Avrupa ülkeleri başta olmak üzere 26 ülkeye ihracat yaptıklarına dikkat çeken Gültepe,“Sektörde sürekli büyüyen önemli bir oyuncu olmaya devam edeceğiz. Macaristan, Belçika, Almanya, Hollanda, Kuveyt, Estonya, Kıbrıs, Irak, Fransa, Avusturya, Danimarka ve İngiltere gibi dünyanın pek çok yerinde satış noktamız bulunuyor. Ayrıca Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan ile de görüşmelerimiz devam ediyor. 2022 yılında, geçen sene gerçekleştirmiş olduğumuz yatırım ve iş birliklerimizi zirveye çıkartacak çalışmalarla ilerleyeceğiz.” şeklinde konuştu.

AMERİKA’NIN DEV MARKASININ LİSANSLI ÜRETİCİSİ

Kurulduğu günden itibaren uzman kimliği ile ön plana çıktıklarının altını çizen Gültepe, “Yıllara dayanan varlığımız ile bizimle özdeşleşen bir yatak uzmanı kimliğimiz bulunuyor. Bu kimliğimizin altında bize her zaman güvenen tüketicilerimiz var. Bu anlamda sağlıklı uyku bileşenlerinin tümünü tek çatı altında toplamaya özen gösteriyor ve gerekli anlaşmaları sağlıyoruz. Bunlardan biri ise Spring Air International ile yaptığımız lisans anlaşması. Amerika’nın köklü ve kaliteli yatak markalarından biri olan Spring Air’ın Türkiye, Bulgaristan ve Macaristan’daki lisanlı üreticisi olmak için anlaşma imzaladık. Dünya’da gelişen teknolojiyi sektöre adapte etme konusunda üretmiş olduğu üstün teknoloji yataklar ile Türkiye’de önemli bir konumda bulunuyoruz. İnovatif ve çevreci yaklaşımı benimseyen bir marka olarak, imzaladığımız lisans anlaşması ile tüm müşterilerimizi geniş ürün gamıyla sağlıklı uykuyla buluşturacağız.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@