banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

İsotlar Grup, Sürdürülebilir Gelecek Çalıştayı’ nı Gerçekleştirdi

İsotlar Grup, pandeminin etkisiyle ertelenen Sürdürülebilir Gelecek Çalıştayı’ nı 2 yıl aranın ardından gerçekleştirdi.

Endüstri Güncel 25.01.2022, 15:30 25.01.2022, 18:06 Melike Kaya Bayram
156
İsotlar Grup, Sürdürülebilir Gelecek Çalıştayı’ nı Gerçekleştirdi

Dünyanın lider markalarının yetkili satış ve servis hizmetlerine sahip İsotlar Grup, 2 yıl aranın ardından İsotlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan İsot ve İstanbul, Adana, Kayseri ve Osmaniye illeri üst düzey yöneticilerin katılımları ile Sürdürülebilir Gelecek Çalıştayı’nı gerçekleştirdi. Pandeminin otomotiv ve motosiklet sektörüne ve İsotlar Grup çalışmalarına etkisi, marka stratejilerinin değerlendirildiği ve geleceğe yönelik hedeflerin değerlendirildiği çalıştay, 14-16 Ocak tarihleri arasında Kıbrıs’ta bir otelde gerçekleştirildi. Yönetici sunumlarının ardından, yıl boyunca yüksek performansı ile başarı gösteren ekiplere ödülleri takdim edildi.

“DEĞERLİ YÖNETİCİLERİMİZ VE EKİP ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”

Pandemi ile dönüşen ve bu dönüşümün etkisi ile otomotiv ve motosiklet sektöründe dijitalleşmede öncü kurum olarak adını duyuran İsotlar Grup, marka stratejileri ve kültürünü “Sürdürülebilir Gelecek Çalıştayı”nda değerlendirdi. Çalıştay sonunda ortaya çıkan sürdürülebilirlik fikirleri, politikaları, stratejileri ile marka vizyon ve misyonu güncellenerek yeni hedefler belirlendi.

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen kurum çalıştayları ile kendimizi değerlendiriyor ve yeniliyor olmaktan mutluluk duyduğunu belirten İsotlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan İsot, toplantı sonrası elde edilen veriler, vizyon ve misyonumuza yönelik katkılar sunuyor. Yıl boyunca çalışmaları ile yanımızda olan değerli yöneticilerimize ve ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

“DÖNÜŞEN VİZYONUMUZLA KRİZLERİ FIRSATA ÇEVİRDİK”  

Pandeminin etkisi ile tüm dünyada hakim olan belirsizlik ve endişeyi yakından deneyimlediğini belirten İsotlar Grup Genel Müdür Yardımcısı Muammer Kavas, “Bu dönemin bize yaşattığı etkilerin üstesinden marka vizyonumuz, anlayışımız, net duruşumuz ve çevikliğimiz sayesinde gelmeyi başardık. Sürdürülebilir Gelecek Çalıştayı kapsamında kültürümüzün gelişimi, değerlerimizin içselleştirilmesi yönünde İsotlar Grup yöneticileri ile bir araya gelerek grup çalışmamızı yaptık.” diyerek ekledi.

Belirsizlik ve değişkenliğin hakim olduğu günlerden elde ettiğimiz tecrübeleri kurum kültürünü güncelleyerek fırsata dönüştürmeyi hedeflediklerini vurgulayan Kavas, “Büyük bir takımın oyuncuları olarak dayanıklılığımız, çevikliğimiz ve girişimci ruhumuz ile müşterilerimiz için sürekli değer üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@