banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

İstanbul Anahtarcılar Odası’ndan Kale Kilit’e ziyaret

Kale Kilit; İstanbul Anahtarcılar ve Çilingirler Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı Çerkezköy’de bulunan fabrikasında ağırladı.

Endüstri Güncel 23.11.2021, 16:10 23.11.2021, 16:48 Melike Kaya Bayram
305
İstanbul Anahtarcılar Odası’ndan Kale Kilit’e ziyaret

Geleceği referans alarak inovatif teknolojileri kilit sistemlerine entegre ederken, zanaatkarlığı ve meslek ustalığını da unutmayan Kale Kilit,endüstrinin değer zincirini oluşturan en önemli kuruluşlarındanbiri olarak gördükleri İstanbul Anahtarcılar Odası’nı Çerkezköy’de bulunan fabrikasında ağırladı.İstanbul Anahtarcılar ve Çilingirler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sinan Bakkal’ın, yönetim kurulu üyelerinin ve oda üyesi esnafların katılım sağladığı fabrika gezisindemisafirleri Kale Kilit Yurt İçi Satış ve Pazarlama Direktörü Semih Teker, Üretim Grup Müdürü Ersin Aydıncak, Bakım ve Yatırımlar Grup Müdürü Murat Gülağırladı.

TÜRKİYE’NİN İLK ENTEGRE KİLİT FABRİKASI

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Kale Kilit Yurt İçi Satış ve Pazarlama Direktörü Semih Teker, şirketin mesleğe yaklaşımı ve büyüyen teknolojisine değindi. Teker; “SizleriTürkiye’nin en büyük entegre kilit fabrikasında ağırlamanın gururunu yaşıyoruz. Biz çalışmalarımızı tüm dünya insanlarının kapılarını güvenle kapatmalarını sağlayacak bütüncül bir yaklaşımla yürütüyoruz.Çocukların evlerinde huzurla uyumasına, işe giden ebeveynlerin aklının yuvasında kalmamasınaodaklanıyoruz. Bu kapsamda tüm kapılarda kullanılan kilit, silindir ve aksesuarlarla kullanıcılarımıza ihtiyaç duyduğu güvenliği sağlıyoruz. Ürünlerimizi ulaşılabilir hale getirmek içinse çok güçlü bir dağıtım ağımız mevcut. Perakende ve toptan satış noktalarında aktif bir şekilde yer alıyoruz. Yapı marketlerde en önemli dağıtım kanallarımız arasında öne çıkıyor. Bu hikâyede sizin de öneminiz çok büyük. Sizlerden güç buluyor, destek alıyoruz.  İş ortaklığımızın yanı sıra yol arkadaşlığınız da bizim için çok değerli.” dedi.

“HEP BİRLİKTE ÇOK DAHA BÜYÜĞÜZ”

Anahtarcıların ve çilingirlerin mesleki gelişimini desteklemek ve aralarındaki iş birliğini güçlendirmek için altı yıl önce kurulan Kale Anahtarcılar Kulübü ile ilgili de bilgiler veren Teker,“Kale Kilit Onursal Kurucu Başkanımız Rahmetli Sadık Özgür’ün ‘Anahtarcılar bizim her şeyimizdir’ misyonundanhareketle somut bir adıma dönüştürdüğümüz Kale Anahtarcılar Kulübü ilesektör paydaşlarının birbirleriylegüç birliğinde bulunmasını sağlıyoruz.Uzun yıllardır bir arada bulunanüyeleriyle dayanışmanın hâkim olduğu biryol arkadaşlığınaevrilen kulübümüz, ‘Birlikte daha büyüğüz’ mottosuyla sektöre yüksek katma değer sağlamaya ve sektörün kurumsal bir yapıya ulaşması için çalışmaya devam ediyor. Türkiye'de bir ilk olan bu girişimle son kullanıcıyla sürekli temas içinde olananahtarcı ve çilingirlerle ortak bir paydada buluşuyor, böylece değişen kullanıcı beklentilerine de en iyi şekilde cevap vermeyi hedefliyoruz.” dedi.

ODA ÜYELERİNDEN ÜRETİM TEKNOLOJİLERİ VE YENİ ÜRÜNLERE TAM NOT

Üretim Grup Müdürü Ersin Aydıncak ve Bakım&Yatırımlar Grup Müdürü Murat Gül eşliğinde fabrikayı gezen ve tüm süreçleri inceleyen ziyaretçiler, yeni nesil üretim teknolojilerine tam not verdi. Aynı zamanda Kale Kilit’in geliştirdiği ve yakın zamanda piyasaya süreceği ürünler de Anahtarcılar Odası yönetim ve üyelerinin beğenisini topladı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@