banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Koç Holding ve Microsoft Arasında Girişimlere Yönelik İş Birliği

Microsoft ile Abu Dhabi Yatırım Ofisi’nin ortaklığında hayata geçirilen GrowthX Acceleratora dahil olan Koç Holding, iş birliklerine bir yenisini daha ekledi.

Endüstri Güncel 10.02.2022, 12:02 10.02.2022, 11:14 Melike Kaya Bayram
60
Koç Holding ve Microsoft Arasında Girişimlere Yönelik İş Birliği

Koç Holding, ülkemizde ve dünyada hızla büyüyen girişim ekosistemini desteklemek ve teknoloji odaklı çözümler sunan girişimlerle ortak projeler geliştirmek amacıyla Microsoft ile iş birliğine gidiyor. Koç Topluluğu şirketleri, Microsoft ile Abu Dhabi Yatırım Ofisi’nin ortaklığında geliştirilen girişim destek programı GrowthX Accelerator sayesinde Türkiye’nin de dahil olduğu Orta Doğu ve Afrika bölgelerindeki girişimlerle bir araya gelerek, çözüm odaklı ve her iki taraf için de değer yaratan projeler üzerine çalışacaklar.

Koç Holding, şirketler ile girişimler arasında yeni iş birliklerine zemin hazırlamak amacıyla yürütülen GrowthX Accelerator sayesinde hem dijitalleşme ve inovasyon alanlarında sahip olduğu birikimi hem de sektör özelinde konusunda uzman mentor desteğini paylaşarak bu ekosistemin büyümesine yardımcı olacak.Ek olarak, ürünü veya prototipi hazır olan girişimlere ürününü test etme ve müşteri ile buluşturma konusunda destek olacak. Toplulukgenelinde yürütülenkültürel dönüşüm programının yapı taşlarından dijital dönüşüm ve inovasyon çalışmaları kapsamında girişimlerle birçok alanda iş birliği yürüten Koç Grubu, GrowthX Accelerator ile kazanımlarını pekiştirmeyi ve yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@