banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Koruma Temizlik A.Ş.’Ye İki Ödül Birden

Koruma Temizlik A.Ş., Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından bu yıl onuncusu düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda iki ödüle birden layık görüldü.

Endüstri Güncel 12.10.2022, 10:04 Melike Kaya Bayram
35
Koruma Temizlik A.Ş.’Ye İki Ödül Birden

1963 yılında ‘Hypo’ markası ile çamaşır suyunu öncü olarak piyasaya süren ve temizlik ürünleri üzerine çalışmalarını başlatarak Türkiye’nin en büyük temizlik şirketi konumuna yükselen Koruma Temizlik A.Ş.,Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl onuncusu düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda iki ödül birden kazandı.

KORUMA’NIN TASARIMINA BRONZ ÖDÜL

Yerli veya yabancı firmalar tarafından üretilenözgün ambalaj tasarımların, farklı ve yenilikçi ambalaj uygulamalarının ödüllendirildiği yarışmada, Koruma Temizlik, “Gıda Dışı Ürün Ambalajları” kategorisinde,tüketicinin kullanımına yönelik kolaylığı ve inovatif tasarımı nedeniyle “Hyper Active Kireç Çözücü” ürünü ile Bronz Ödül’e layık görüldü. 

Koruma Temizlik, yarışmada aynı zamanda tüketicilerin beğenisini ve güvenini kazanan markası “Hyper Hypo Ultra Çamaşır Suyu Ailesi” ile de“Yetkinlik Ödülü”nün sahibi oldu.  Ödülleri Koruma Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı aldı.

Ambalaj üreticileri, marka sahipleri ve tasarımcıların son iki yıldır piyasada var olan ambalajlarıyla katıldıkları ödül töreni sektörden yoğun ilgi gördü.

KORUMA TEMİZLİK ÜÇÜNCÜ BRONZ ÖDÜLÜ’NÜ KUCAKLADI 

Koruma Temizlik,2015 ve 2018 yıllarında da “Jel Lavabo Açıcı” ile “Miss Arap Sabunu” ürünleri ile Bronz Ödülü’ne layık görülmüştü. 2020 yılında ise “Kod8 Özel Seri Bakım Seti” ile yine Yetkinlik Ödülü’nün sahibi olmuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@