banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Kpmg Türkiye’ye Altı Yeni Şirket Ortağı

Uluslararası denetim, vergi ve danışmanlık firması KPMG Türkiye, Danışmanlık bölümündeki yeni yapılanmayı altı yeni şirket ortağıyla güçlendirdi.

Endüstri Güncel 22.10.2021, 09:00 Melike Kaya Bayram
662
Kpmg Türkiye’ye Altı Yeni Şirket Ortağı

KPMG Türkiye, yeni şirket ortaklarıylabüyümüye devam ediyor. Danışmanlık Bölümü’nü şirket birleşme ve satın almalarına odaklı “Kurumsal Finansman” ve müşterilerin yönetsel sorunları ile büyüme hedeflerine odaklı “Danışmanlık” olarak ikiye ayıran KPMG Türkiye’de altı isim şirket ortaklığına terfi etti.

Danışmanlık bölümünden Aslıhan Duymaz, Feride Kılıç, Gökhan Mataracı, Murat Sedef, Sezgin Topçu ve Kurumsal Finansman bölümündenHakan Demirelli,1 Ekim’den itibaren KPMG Türkiye’de şirket ortağı oldu. KPMG Türkiye’nin şirket ortak sayısı yeni terfilerle 51’e çıktı.

21’inci yüzyılda teknolojinin her sektör için olmazsa olmaz haline geldiğinin altını çizen KPMG Türkiye Başkanı Murat Alsan, “Danışmanlık bölümümüzdeki yeni yapılanma sayesinde tüm iş çözümlerimizin teknoloji danışmanlığı ekiplerimizle birlikte daha baştan uca olmasını sağladık” dedi. Alsan, “Aramıza katılan 304 yeni mezunun ardından yeni başarılar elde etmenin gururunu yaşıyoruz. Her biri alanında uzman altı yeni şirket ortağımızla güç tazeledik. Yeni dönemde de müşterilerimize teknoloji temelli değer katan hizmetler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@