banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Lincoln Electric Türkiye’den Yeni Kaynak Maskesi: EuropurePLUS™ 5500 LS™

Kaynak sektörü lider kuruluşları arasında olan Lincoln Electric Türkiye, motorlu hava filtreleyicili kaynak maskesi EuropurePLUS™ 5500 LS’i piyasaya sürüyor.

Endüstri Güncel 20.12.2021, 12:39 Melike Kaya Bayram
158
Lincoln Electric Türkiye’den Yeni Kaynak Maskesi: EuropurePLUS™ 5500 LS™

Kaynak sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan Lincoln Electric Türkiye, motorlu hava filtreleyicili kaynak maskesi EuropurePLUS™ 5500 LS’i piyasaya sürüyor. EuropurePLUS™ 5500 LS; akıllı üfleme sistemi, entegre taşlama koruması, yan camlar, özel ışık gölgesi teknolojisi ve otomatik kararan ekstra geniş bir lensiyle öne çıkıyor. CE sertifikalı olan kaynak maskesi en yüksek düzeyde solunum koruması sağlıyor. EUROPURE PLUS 5500 LS paketinin içinde beş adet ön kapak lensi, iki adet iç kapak lensi, bir set yan kapak lensi, ön filtre, lityum iyon batarya, kıvılcım koruması, 120V batarya şarj aleti, korumalı hortum, destekli kemer, baş koruması, omuz askıları, hava akışı göstergesi ve yün çanta bulunuyor. EUROPURE PLUS 5500 LSve Lincoln Electric Türkiye’nin yenilikçi ürünleri www.askaynak.com.tr adresinde incelenebiliyor.

Geliştirdiği ürünlerle kaynak sektörünün ihtiyaçlarını karşılayan Lincoln Electric Türkiye tarafından geliştirilen EUROPURE PLUS 5500 LS, çok yönlülüğü ve operatör kontrolünü artırmak için geniş bir görüş alanı sağlayan, 8.025 mm² otomatik kararan lense sahip. Bu lens, üretkenlik ve güvenlik sağlayan entegre net taşlama koruması ve 5 derece yan camlar hem açık hem de kapalı pozisyonlarda görüş alanını artırıyor. Gelişmiş başlık, kolay ileri ve geri kaydırma ayarları ve dikey pozisyon kilidiyle donatılmış. Baş kılıfınında pek çok özelliği bulunuyor. Alev geciktiricili ve çok yumuşak pamuklu yapı, uyum ve rahatlığı ayarlamak için iki küçük büzme ipi ve cırt cırt yapısı ile kolayca değiştirilebilen baş kılıfı, ışığın yan camlardan girmesini engellemek için hafif ve kurulumu kolay yan pencere kapakları gibi özellikler EUROPURE PLUS 5500 LS’deön plana çıkıyor. EUROPURE PLUS 5500 LS; görünürlüğü iyileştiren, göz yorgunluğunu azaltan ve kaynak havuzunun daha iyi ve daha net bir görünümünü sağlayan LightShade Teknolojisi ile birlikte sunuluyor.

Maske, şarj edilebilir Li-ion batarya ile donatılmış ve bu da standart batarya ile düşük hava hızında (170+lpm) 9 saatlik çalışma süresi sağlıyor. Toz ve kaynak dumanı tehlikelerine karşı partikül koruması sağlayan EUROPURE PLUS 5500 LS, tüm kaynak uygulamaları ile kullanıma uygun. Maske ayrıca güvenliği sağlamak için görünür, sesli ve titreşimli alarmlar ile donatılmış durumda. EUROPURE PLUS 5500 LS ve Lincoln Electric Türkiye’nin yenilikçi ürünleri www.askaynak.com.tr adresinde incelenebiliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@