banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

MachineGo ile İş ve Endüstri Makinelerini Kiralama Devri Başladı

İş ve endüstri makineleri için en kapsamlı ve dinamik pazar yeri MachineGo hizmet vermeye başladı.

Endüstri Güncel 20.06.2022, 15:00 Melike Kaya Bayram
242
MachineGo ile İş ve Endüstri Makinelerini Kiralama Devri Başladı

İş ve endüstri makineleri için en kapsamlı ve dinamik pazar yeri MachineGO, düzenlenen lansman etkinliğiyle hizmete açıldı. Çalık Grup, Mitsubishi, AktifBank, GAP İnşaat, Çalık Enerji, Workindo, NKolay, Secom, Sigortayeri ve Aktif Ventures gibi önemli şirketlerden üst düzey yöneticilerin katılımıyla gerçekleştirilen tanıtım toplantısında, sektörün ihtiyaçlarına yanıt vermeyi hedefleyen MachineGO’nun kullanımı ve sunduğu avantajlar anlatıldı.

En doğru makineye en uygun fiyatla ulaşma imkanı

Türkiye çapında aktif olarak hizmet vermeye başlayan MachineGo, inşaat ve endüstri makinelerinin kiralanmasında yenilikçi ve dinamik çözümler sunuyor. Makine kiralamak isteyenler,www.machinego.com sitesine girerek talep oluşturuyor. MachineGo ekibi müşterinin temel ihtiyaçlarını belirleyerek, gerekirse yerinde ekspertiz yapıyor. Edinilen bilgiler ışığında kullanıcının en doğru makineye, en uygun fiyata ulaşması için makine sahipleri ile iletişime geçerek fiyat bilgisi topluyor. Toplanan fiyat bilgileri çoklu teklif usulü ile kullanıcıyla paylaşılıyor ve kullanıcı kendisine sunulan firmalar arasından nihai kararını veriyor.

Sistem daha şimdiden 2000’den fazla makine alternatifi sunuyor

Kişisel veri gizliliğini gözeterek hayata geçirilen MachineGo hem makine kiralayan hem de kiracı açısından mümkün olan en iyi çözümü sunuyor. Sektörü yakından tanıyan deneyimli ekibi ile hayata geçirilen MachineGo sayesinde, Türkiye’nin dört bir yanından iş ve endüstri makinelerinin kiralanma sürecinin kolaylaştırılması hedefleniyor. Sistem, kısa süre içerisinde 2000’den fazla makineyi kayıt altına aldı. MachineGo, deneyimli ekibiyle altyapısını ve kullandığı web platformunu da aşama aşama geliştirerek önce Türkiye’de Doğu’dan Batı’ya tüm bölgelerde makine tedariği konusunda en kapsamlı ve kurumsal hizmeti sunmayı planlıyor. Hedefler arasında benzer iş modelinin Almanya, Türkmenistan gibi coğrafyalarda da uygulanması yer alıyor. Böylece biraz da göz ardı edilmiş olan iş ve endüstri makineleri tedariğinin dijital ve global hale getirilmesi, verimliliğin ve hizmet kalitesinin artması amaçlanıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@