banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Masdaf, Yeni Yılda İş Ortakları ve Çalışanları Adına “Hayat Veren Hediyeler” Bağışladı

Masdaf, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak adına yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Endüstri Güncel 31.12.2021, 08:35 Melike Kaya Bayram
91
Masdaf, Yeni Yılda İş Ortakları ve Çalışanları Adına “Hayat Veren Hediyeler” Bağışladı

Türkiye’nin öncü pompa sistemleri markası olan Masdaf, sürdürülebilirlik faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

“TEMİZ SU, HER ÇOCUĞUN HAKKI!”

Enerji ve su kaynaklarını verimli kullanan sürdürülebilir pompa teknolojilerinin yanı sıra bu konuda yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle de sektörüne ilham vermeyi amaçlayan Masdaf, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak adına yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Masdaf son olarak “Masdaf Dünyaya İyi Gelecek!” mottosuyla iş ortakları ve çalışanları adına Unicef’in “Temiz Su, Her Çocuğun Hakkı!” kampanyasına 2 bin 500 adet “su arıtma tableti paketi” bağışında bulundu.

GÜVENSİZ SU NEDENİYLE HER GÜN 5 YAŞ ALTI 1400 ÇOCUK ÖLÜYOR

Masdaf için sürdürülebilirlik bilincinin 1977 yılından bu yana kilit öneme sahip olduğunu vurgulayan Masdaf Yönetim Kurulu Üyesi Denizhan Polatoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Masdaf’ta ki tüm süreçler, çevre üzerindeki olumsuz etkileri en az indirecek teknolojilerle yönetiliyor. Enerji ve su tüketimi, atık ve emisyon oluşumu tüm AR-GE ve üretim süreçlerimizin merkezinde yer alıyor. Geliştirdiğimiz teknolojiler kadar hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projelerinde de daima su kaynaklarına odaklanarak, sürdürülebilir dünyaya katkı sağlamayı amaçladık. Çünkü biliyoruz ki dünya üzerinde 2 milyar insanın temiz suya düzenli erişimi yok, 4,3 milyar insan sıhhi tesisat kullanmıyor. UNICEF’in tahminlerine göre ise, güvensiz su, sanitasyon ya da hijyen yetersizliklerine bağlı hastalıklar yüzünden dünya genelinde her gün 5 yaş altı 1400 kadar çocuk ölüyor.

Dünya genelindeki bu olumsuz yaşam koşulları ile mücadeleye katkı sağlamak adına biz de Masdaf olarak  “Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu” olan UNICEF’in “temiz su her çocuğun hakkı” projesine iş ortaklarımız ve çalışanlarımız adına bağışta bulunarak, çocuklarımızın temiz suya erişimine katkı sağlamayı hedefledik.

10 BİN ÇOCUĞUN BİR GÜNLÜK TEMİZ SU İHTİYACI KARŞILANDI

Proje ile dünya genelindeki 2 bin 500 haneye “su arıtma tabletleri” dağıtılarak, 10 bin  çocuğun bir günlük temiz su ihtiyacı karşılandı. Masdaf olarak UNICEF’in “Temiz su her çocuğun hakkı” projesine iş ortaklarımız adına bağışta bulunarak, dünya genelinde ki 10 bin çocuğun temiz su ihtiyacını karşıladığımız için mutluyuz.

“MASDAF DÜNYAYA İYİ GELECEK!”

“Masdaf dünyaya iyi gelecek!” mottosuyla 2022 yılında da çocuklarımız için daha yaşanabilir bir dünya hedefleyerek; su kaynaklarını verimli kullanan teknolojiler geliştirmeye ve bu tür sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@