banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Maxion İnci Jant Grubu Bir Kez Daha Taysad İhracat Ödülünün Sahibi Oldu

Maxion İnci Jant Grubu, 2021 yılındaki ihracat performansı ile otomotiv tedarik sanayisinin çatı kuruluşu TAYSAD tarafından ödüle layık görüldü.

Endüstri Güncel 01.04.2022, 11:32 Melike Kaya Bayram
133
Maxion İnci Jant Grubu Bir Kez Daha Taysad İhracat Ödülünün Sahibi Oldu

Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği’nin (TAYSAD) 43. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Genel Kurul Toplantısı’nda başarılı üye kuruluşlar, İhracat Performansı, İhracat Artışı, Patent, Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Çalışan Eğitimi kategorilerinde ödüllendirildi.

Türk otomotiv tedarik sanayinin öncülerinden Maxion İnci Jant Grubu bu yıl da ‘İhracat Performansı’ kategorisinde üçüncülük ödül aldı. Cirosunun %72’ini 5 kıtada 60’tan fazla ülkeye yaptığı ihracattan elde edenGrup, 2014 yılından bu yana düzenli olarak ilk üçte yer alıyor. Grup 2019 ve 2020 yıllarındaki performansıyla ikinci sırada yer almıştı.

Maxion İnci Jant Grubu adına açıklama yapan Maxion Wheels Türkiye Operasyonları ve Avrupa Ticari Araç Jantları Satış Direktörü İshak Şikar şunları dile getirdi: “Maxion İnci Jant Grubu olaraküretim kapasitemizle, müşteri odaklı kalite anlayışımızla ihracatta rekabetçi bir konumdayız. Bu gücümüzle hem otomotiv tedarik sanayiinin hem de ülke ekonomisinin lokomotif şirketlerindeniz.Bir kez daha en çok ihracat yapan firmalar arasında yer almak ve ödüle layık görülmek çok gurur verici. Endüstri 4.0, dijitalleşme ve inovasyonu odağımıza alarak dünyanın dört bir yanına ulaşmaya devam ediyoruz. Bu yıl içerisinde açılacak fabrikamız ve artan kapasitemizle vites yükselttik, jant ihracatımızı artıracağız.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@