banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Maxion İnci Jant Grubu, Maxion Takım Ödülleri’nde toplam 10 ödülün sahibi oldu

Maxion İnci Jant Grubu, Bölgesel ve Global Maxion Takım Ödülleri’nde 6 birincilik olmak üzere, toplamda 10 ödül kazanarak, büyük bir başarıya daha imza attı.

Endüstri Güncel 06.04.2023, 11:45 06.04.2023, 12:21 Melike Kaya Bayram
35
Maxion İnci Jant Grubu, Maxion Takım Ödülleri’nde toplam 10 ödülün sahibi oldu

Maxion Wheels’in her yıl düzenlediği Bölgesel ve Global Takım Ödülleri Yarışmalarında ödüller sahiplerini buldu. Maxion İnci Jant Grubu Bölgeselde 5,Globalde de 5 ödül kazanarak toplamda 10 ödüle layık görüldü.

EMEA Bölgesinde 5birincilik

Maxion İnci Jant Grubu, Bölgesel Maxion Takım Ödülleri’nde Maxion Wheels’in Almanya, Çek Cumhuriyeti, İspanya, İtalya ve Güney Afrika’daki fabrikalarıarasında5 birincilik ödülünün sahibi oldu.

Maxion İnci Çelik, PACKMAN Projesiyle Yönetim Doğal Çalışma Ekibi kategorisinde ve MAXIBAK Projesiyle de Destek Doğal Çalışma Ekibi kategorisinde birinci oldu.

Maxion Jantaş, Takeoff Projesiyle OPEX kategorisinde birincilik kazandı.

Maxion İnci Alüminyum da iki ödülle döndü. SupENer projesiyle DestekDoğal Çalışma Ekibi kategorisinde birinci ve Down Time Patrol projesiyle de Üretim Doğal Çalışma Ekibi kategorisinde birinci oldu.

Global Maxion Takım Ödülleri’nde 5 ödül

Maxion Bölgesel Takım Ödülleri’nde ödüle layık görülen 5 takım, Global Maxion Takım Ödülleri’ne de aday gösterildi. Maxion İnci Jant Grubu, “Destek Doğal Çalışma Ekibi” kategorisinde birinciliği kazanırken;“Destek Doğal Çalışma Ekibi” ve “Üretim Doğal Çalışma Ekibi” kategorilerinde ikincilik ödüllerine; “OPEX” ve “Yönetim” kategorilerinde ise üçüncülük ödüllerine layık görüldü.

Maxion Wheels Türkiye ve Afrika Operasyonları Başkan Yardımcısı Hakan Ünlü, Maxion Bölgesel ve Global Takım Ödüllerinde her yıl birçok ödül kazandıklarını belirterek, “Bu başarımızı kurum olarak önce çalışma arkadaşlarımıza, sürdürülebilirlik kültürümüzle birleşen hedeflerimize,sürekli iyileşme ve gelişim için yaptığımız yatırımlarımıza ve inovasyona borçluyuz. Müşterilerimize her zaman daha iyisini sunmak için çalışıyoruz, bunu yaparken de çevresel, sosyal ve ekonomik faktörleri göz önünde bulunduruyoruz. Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eden tüm çalışma arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyorum. Bir kez daha büyük bir gurur yaşadık.” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@