banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

“Mentorluk Projesi” Gençlere İş Fırsatları Yaratıyor

DFDS Akdeniz İş Birimi, WiLAT Türkiye iş birliği ile gerçekleştirilen “Mentorluk Projesi” Gençlere İş Fırsatları Yaratıyor.

Endüstri Güncel 07.07.2022, 09:33 Melike Kaya Bayram
201
“Mentorluk Projesi” Gençlere İş Fırsatları Yaratıyor

DFDS Akdeniz İş Birimi ve WiLAT Türkiye iş birliği ile geçtiğimiz yılın sonunda hayata geçirilen Mentorluk Projesi’ne dahil olan üniversiteli gençler,gönüllü DFDS çalışanlarından oluşan mentorluk ekibi ile 6 ay boyunca birebir çalışma fırsatı buldu.  Proje kapsamında mentorlardan eğitim alan menti statüsündeki Altınbaş Üniversitesi’nden 5 öğrenciyeve İstanbul Okan Üniversitesi’nden 5 öğrenciye yeni iş fırsatları doğmaya başladı. Projeye dahil olan öğrencilerden 5 tanesi DFDS bünyesinde farklı departmanlarda staj programına başlayarak iş hayatına ilk adımlarını attılar.

Başarı ile sürdürülen proje, Uluslararası Lojistik Yönetimi, Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık ve İşletme bölümlerinde eğitimler alan gençlere yeni iş fırsatları yaratırken, önümüzdeki günlerde yeni üniversiteleri projeye dahil ederek kapsamını genişletecek.

Proje ile ilgili değerlendirmede bulunan DFDS Akdeniz İş Birimi Satış, Pazarlama, İş Geliştirme ve Strateji Başkan Yardımcısı Fuat Pamukçu şunları söyledi: “DFDS Akdeniz İş Birimi olarak uluslararası alanda üst düzey saygınlığı olan CILT’nin kadın kanadı WiLAT Türkiye iş birliğimiz doğrultusunda ‘Mentorluk Projesi’ni hayata geçirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Projenin şimdiden başarılı sonuçlar vermesi, gençlere yeni fırsatlar yaratması bizi projenin sınırlarını genişletmek konusunda yüreklendirdi. Ülkemizin ve lojistik sektörünün de geleceği olan genç kız öğrencilerle deneyimlerimizi paylaştığımız projemizin amacına ulaştığını görmek hepimize umut veriyor.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@