banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Micro Focus, Research in Action (RIA) Tarafından Kurumsal Hizmet Yönetimi Alanında Lider Olarak Belirlendi

Service Management Automation X çözümü, 2021 RIA Vendor Selection Matrix™ raporunda en üst sıraya adını yazdırdı.

Endüstri Güncel 09.07.2021, 08:30 Melike Kaya Bayram
162
Micro Focus, Research in Action (RIA) Tarafından Kurumsal Hizmet Yönetimi Alanında Lider Olarak Belirlendi

Micro Focus SMAX çözümünün Research in Action (RIA) Vendor Selection Matrix™: Enterprise Management 2021 raporunda küresel lider olarak gösterildiği duyuruldu. Şirket aynı zamanda DACH bölgesine yönelik Research in Action (RIA) Vendor Selection Matrix for Enterprises raporunda da ilk sırada yer aldı. Güvenilir bir Kurumsal Hizmet Yönetimi çözümü olarak yerini sağlamlaştıran Micro Focus SMAX, bir süre önce yayınlanan Mart 2021 ISG Provider Lens™ Quadrant Raporunun Kurumsal Hizmet Yönetimi Sağlayıcıları ve KuppingerCole Leadership Compass Raporunun BT Hizmetleri Yönetimi kategorilerinde de lider olarak konumlandırılmıştı.

Kuzey Amerika, Avrupa ve Güney Amerika bölgelerinde Micro Focus tarafından sunulan Micro Focus SMAX çözümü, artık Avustralya’da Amazon Web Services’de barındırılan veriler üzerinden kullanılabiliyor.  Müşteriler çözümü AWS, Azure veya Google Cloud Platform gibi bulut hizmetleri aracılığıyla bulut ortamında ya da şirket içi altyapıda kullanma seçeneklerinden birini tercih edebiliyor. Çözümün aynı zamanda SMAX SaaS'ın en yüksek güvenlik standartlarına sahip olduğunu gösteren SOC2 sertifikası da bulunuyor.

RIA Direktörü Eveline Oehrlich, "Micro Focus, SMAX ESM kategorisindeki çözümlere önderlik ederken, kolayca genişletilebilecek şekilde tasarlanmış platform yapısı, verimliliği ve sürekliliği sağlayan süreç analizi ve otomasyon özellikleri ile müşteri memnuniyeti adına geniş kullanım alanları sağlıyor. Dinamik çalışma mantığı ile çalışanları ve müşterileri ilk sıraya koyarak uçtan uca hizmet sağlanmasına teşvik ediyor” dedi.

Micro Focus ITOM Ürün Pazarlama Kıdemli Direktörü Travis Greene, "Kullanıcıların tercihine göre makine öğrenimi ve analitik üzerine oluşturulan dünyanın ilk kurumsal hizmet yönetimi çözümü olan Micro Focus SMAX'ın RIA raporunda küresel lider olarak gösterilmesinden büyük onur duyuyoruz. Verilen yüksek teknik ve son kullanıcı memnuniyet puanları, müşteri odaklı inovasyonlara bağlılığımızı ve Kurumsal Hizmet Yönetimi müşterilerimizin ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşıladığımızı gösteriyor” dedi.

BT Hizmet Yönetimi, Kurumsal Hizmet Yönetimi ve BT Varlıkları Yönetimi alanında toplam sahip olma maliyetini düşüren ve değer elde etme süresini hızlandıran tek çözüm olan SMAX sağladığı avantajlarla öne çıkıyor:

  • Herhangi bir ek ücrete tabi olmayan ürünün merkezinde yerleşik ve yapılandırılmış olarak bulunan makine öğrenmesi teknolojisi,
  • Sorunların çözümünü hızlandırmak ve hizmet kesintilerini azaltmak için destek taleplerinin otomatik olarak sınıflandırılması ve proaktif olay/değişiklik modelleme yapısı
  • Ana dilde anlama özelliğiyle servis masası maliyetlerini düşüren ve son kullanıcılara anında çözüm sağlayan akıllı sanal bot
  • Değişiklik işlemlerinin başarı oranını artıran ve planlanmamış hizmet kesintilerini en aza indiren etki analizi haritalaması,
  • Uygulama sürelerini ve güncellemeleri büyük ölçüde hızlandıran tamamen kod veya script gerektirmeyen yapılandırmalar
  • Şeffaf, esnek ve ölçeklenebilir ödemelere olanak tanıyan basit abonelik modeli

En son SMAX 2021.05 güncellemesi, Microsoft Teams ile entegrasyonun yanı sıra, OpenShift altyapı desteği ve Android ve IOS için mobil uygulamasına eklenen teknisyen/ajan arayüzleri erken erişimi ile ön plana çıkıyor.

Ayrıca yeni geliştirilen detaylı yazılım envanter yönetimi eklentisi ile maliyetleri daha iyi kontrol etmek, uyumluluk raporları, önceden tanımlanmış kurallar ve ölçümler dahil olmak üzere kullanıma hazır VMware, Microsoft, Oracle, Adobe ve daha birçok üretici lisans yönetimi özelliklerini beraberinde getiriyor.

SMAX SaaS modeli, kuruluşların ve devlet kurumlarının uygun fiyatlarla kurumsal düzeyde hizmet yönetimi yeteneklerinden faydalanmalarına olanak tanıyor. Hizmet olarak sunulabilen SMAX çözümü, yerel olarak tutulan verilerle hizmet yönetimini bulut ortamına taşımak isteyen müşterilere birçok opsiyon sunuyor. Micro Focus, SMAX çözümüyle dijital dönüşüm yarışında müşterilerin mevcut ve gelişmekte olan teknolojiler arasında köprü kurmalarına yardımcı oluyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@