banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

MİMSAN, Yenilikçi Ürünleri ile ISK SODEX Fuarı’nda

Isıtma sektörü öncüsü MİMSAN, Avrasya bölgesinin lider iklimlendirme sanayi fuarı ISK-SODEX 2021’de yenilikçi teknolojilerini herkesin beğenisine sunacak.

Endüstri Güncel 27.09.2021, 12:00 Melike Kaya Bayram
111
MİMSAN, Yenilikçi Ürünleri ile ISK SODEX Fuarı’nda

Isıtma sektörünün lider markası MİMSAN, 29 Eylül – 02 Ekim tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan “ISK Sodex 2021 Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma, Yangın ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı’na katılıyor.

Sektörün ihtiyaçları doğrultusunda ürün geliştirme çalışmalarına devam eden MİMSAN, fuarda son teknolojiyle üretilen yenilikçi ürünlerini, 6. hol / B02 nolu stantta ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

MİMSAN, EN 12953 standardına uygun olarak üretilen, doğalgaz ve LPG ile çalışan STEAMPACK Paket Tip Buhar Kazanları ile 2021 yılında kapasite artırımına giderek 1.600 kW’a kadar ürettiği, sıfır emisyon değeriyle de sınıfının en çevreci teknolojisi olan PREMİX Brülörlü Tam Yoğuşmalı Yer Tipi Paslanmaz Kalorifer Kazanı’nı ilk kez ISK-SODEX İstanbul Fuarı’nda sektörle tanıştıracak.

PATENTLİ  TEKNOLOJİ “STEAMPACK”

“Dünyayı etkisi altına alan pandemi krizinin ardından tekrar ISK-SODEX İstanbul Fuarı’nda sektör temsilcileriyle buluşmayı, yeni ve patentli teknolojilerimizi ziyaretçilerin beğenisine sunmayı heyecanla bekliyoruz” diyen MİMSAN Grup Satış ve Pazarlama Müdürü Hacer İlhan Yiğit, sözlerine şöyle devam etti: “AR-GE ekibimiz tarafından geliştirilen ve patentli  teknolojimiz olan STEAMPACK Paket Tip Buhar Kazanını ilk kez Sodex Fuarı’nda sektör profesyonellerinin beğenisine sunacağız. STEAMPACK’in akıllı fonksiyonları, inovatif gövde tasarımı ve kompakt yapısıyla sektörde fark yaratacağını düşünüyoruz.

4-10 bar arası işletme basıncında 500kg/h-5.000kg/h kapasite aralığında üretilecek olan STEAMPACK’da monoblok paket içerisinde; degazör, kondens ve ekonomizörü standart olarak sunuyoruz.

YÜZDE 93 SİSTEM VERİMİ

Alev – duman borulu, gaz yakıtlı ve kendinden ekonomizörlü olan “Paket Tip Buhar Kazanı STEAMPACK”, özel tasarımı sayesinde baca gazından maksimum ısı transferi sağlayıp, kazan çıkış sıcaklığını 150 °C seviyelerin altına düşürerek, sistem verimini yüzde 93 mertebesinde tutuyor.

SİSTEME UZAKTAN ERİŞİM VE MÜDAHALE AVANTAJI

Uzaktan erişim özelliği sayesinde de mobil cihazlardan; anlık olarak sistem baca sıcaklığı, brülör çalışma durumu, pompa çalışma durumu, sistem basıncı ve buhar sıcaklık değerleri kontrol edilip, müdahale edilebiliyor.  

KOLAY TAŞIMA VE KOLAY KURULUM İMKÂNI

Tak-Çalıştır mantığı ile dizayn edilen ve şase üzerine monte edilen STEAMPACK, bu özelliği sayesinde de kolay taşıma ve kolay kurulum imkânı sunuyor” dedi.

SIFIR EMİSYON DEĞERLERİ

İlk kez 2019 ISK SODEX Fuarı’nda tanıtımını gerçekleştirdikleri PREMİX Brülörlü Tam Yoğuşmalı Yer Tipi Paslanmaz Kalorifer Kazanı’nı bireysel konutlardan endüstriyel tesislere varıncaya kadar çok geniş bir yelpazede kullanıma sunmak amacıyla yüksek kapasitelerde de üretmeye başladıklarını söyleyen Hacer İlhan Yiğit: “Sıfıra yakın emisyon değerleri ile sınıfının en çevreci kazanı olan Premix kazanları, tüketici talepleri doğrultusunda yüksek kapasitelerde de üretmeye başladık. Daha önce  175 kW’tan 650 kW’a kadar üretmekte olduğumuz Premix kazanları, artık 1.600 kW’a kadar üretebiliyoruz. Yüksek kapasiteli Premix kazanı da ilk kez ISK Sodex Fuarı’nda sektörle tanıştıracağız.”

TÜRKİYE ISITMA SEKTÖRÜNÜN TANITILMASI İÇİN FIRSAT

Dünyanın en büyük üçüncü fuarı olan ISK Sodex’in ısıtma sektörünü domine eden önemli bir fuar olduğunu belirten Hacer İlhan Yiğit: “Sektörümüzü, 106 ülkeden ziyaretçilerle buluşturan ISK Sodex Fuarı’nı Türkiye ısıtma sektörünün tanıtılması ve uluslararası iş birliklerine ev sahipliği yapması açısından bir fırsat olarak görüyoruz. Dolayısıyla bu yıl da ISK Sodex Fuarı’nda yenilikçi teknolojilerimizi, dünyanın dört bir yanında ki sektör profesyonelleri ile buluşturacağımız için heyecanlıyız” diyerek konuşmasını tamamladı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@