banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Norm Holding, HPE GreenLake ile Üretim Kapasitesini Artırıyor, Teslimat Süresini Hızlandırıyor

Norm Holding, işindeki büyümeyi desteklemek, güvenli ve esnek bir şirket içi BT ortamına kavuşmak için HPE GreenLake bulut hizmetleri’ni tercih etti.

Endüstri Güncel 23.06.2021, 14:00 Melike Kaya Bayram
666
Norm Holding, HPE GreenLake ile Üretim Kapasitesini Artırıyor, Teslimat Süresini Hızlandırıyor

Hewlett Packard Enterprise (HPE), Norm Holding’in iddialı büyüme stratejisini desteklemek üzeretamamen HPE aracılığıyla sunulan ölçeklenebilir, esnek BT çözümü HPE GreenLake uçtan buluta çözüm hizmetlerini tercih ettiğini duyurdu.

Yenilenen modern BT ortamı, Norm Norm Holding’in değişen müşteri gereksinimlerine ve farklı seviyelerdeki taleplere daha kolay yanıt vermesini sağlarken, şirketin daha kaliteli ürünler sunmasına ve en zorlu müşteri beklentilerini karşılamasına yardımcı oluyor.

"Türkiye'nin En Büyük 500 Şirketi" arasında yer alan Norm Holding, hem yerel hem küresel pazarda önde gelen otomotiv, elektrikli ürünler, makine ve inşaat sektörü üreticilerine hizmet veriyor. Şirket, son on yılda üretimini dört katına çıkararak, Türkiye'de üretimini en hızlı artıranilk on üretici arasına adını yazdırdı.

Norm Holding, işindeki bu büyümeyi desteklemek ve ürünlerine yönelik hızlaartan talebi karşılamak için daha güvenilir, ölçeklenebilir, modern bir BT altyapısına yatırım yapma kararı aldı.

Norm Holding mevcut iş yüklerini dönüştürerek esnek ve güvenli bulut ortamı sunan, çoklu bulut iş yüklerinin HPE GreenLake Central platformu aracılığıyla tek merkezden yönetilebildiği, gerçek hibrit bulut yeteneklerini şirket içi BT ortamına taşıyan HPE GreenLake bulut hizmetleri’ni tercih etti.

Norm Holding bu sayede üretim kapasitesini hızlı ve verimli bir şekilde artırarak yeni pazarlara açılırken, yalnızca kullandığı kadar ödediğive maliyetlerini kontrol altında tutabildiği bir BT altyapısına sahip oldu. HPE GreenLake ayrıca Norm Holding’in uzman HPE BT destek hizmetlerine erişimini sağlayarak BT personelinin inovasyona daha fazla odaklanmasının yolunu açtı.

Norm Holding Teknoloji ve Dijital Dönüşüm Direktörü Erkan Yeniçare HPE GreenLake’in kendilerini rakiplerinden farklılaştırdığını ifade etti.

Norm Holding Sistem & Ağlar Direktörü Gökçen Günay ise şunları söyledi; “HPE GreenLake bulut hizmetleri ile üretimimizi sorunsuz şekilde ölçeklendiriyor, operasyonlarımızın verimliliğini artıyoruz.Bu sonuçlar müşterilerimize daha iyi hizmet vermemizi sağlıyor. Böylece daha hızlı hareket ediyor, ihtiyaç duyduğumuz ek kapasiteye hızla ulaşabiliyor, performansı kolayca yönetebiliyor, güvenliği takip edebiliyor ve personelimizin daha önemli işler için zaman ayırabilmesini sağlıyoruz.”

Norm Holding için kurgulanan uçtan uca çözüm, HPE Pointnext Teknoloji Hizmetleri tarafından Norm Holding’in özel gereksinimleri ve müşterilerinin ihtiyaçları göz önüne alınarak en baştan tasarlandı.

HPE GreenLake, SAP HANA, sanallaştırılmış iş yükleri ve kapsamlı yedekleme hizmetleri gibi kritik iş uygulamalarının ihtiyaç duyduğu gücü sağlıyor. HPE SimpliVity 380 Gen10 ve HPE Store Once' a dayanan çözüm, HPE OneView ile yönetiliyor.

HPE Türkiye, Kazakistan, Kırgızistan Genel Müdürü Güngör Kaymak ise konuya ilişkin şunları söyledi; "Günümüzün dijital ekonomisinde işletmeler pazarda rekabet edebilmek için teknolojik gelişimden faydalanmak zorundalar. Birçok şirket buluttan yararlanmak istese de, şirket içinde tutmayı tercih ettikleri uygulamalar ve iş yükleri nedeniyle tereddüt ediyorlar. HPE GreenLake uçtan buluta çözüm hizmetleri bu tereddüdü ortadan kaldırarak müşterilerimizin pazara daha hızlı girmelerine, kendilerini sınırlamadan inovasyon yapmalarına, işlerini basitleştirmelerine, maliyet, performans ve güvenlik üzerinde kontrol sahibi olmalarına imkan tanıyan hizmet tabanlı bir çözüm sunuyor".

HPE GreenLake uçtan buluta çözüm hizmetleri şirket içinde, uçta veya ortak barındırma tesislerinde çalışabilen, hizmet olarak sunulan esnek bir platform olarak şirketlerin dijital dönüşümü sürdürmeleri için güçlü bir temel sağlıyor.

HPE GreenLake bulut hizmetleri, bulutun basitliğini ve çevikliğini hibrit BT ile gelen yönetişim, uyumluluk ve görünürlükle birleştiriyor. HPE GreenLake bulut hizmetleri, bilgi işlem, konteyner yönetimi, veri koruma, HPC, makine öğrenimi, ağ iletişimi, SAP HANA, depolama, VDI ve VM'ler dahil olmak üzere inovasyonu hızlandıran bir dizi bulut hizmeti sunuyor.

HPE GreenLake Bulut Hizmetleri, 4,8 milyar ABD dolarının üzerinde toplam sözleşme değeri ve HPE GreenLake satan 900'den fazla iş ortağının gücünü arkasına alarak hızla büyüyor. Bugün HPE GreenLake bulut hizmetleri 50 ülkede Fortune 500 şirketleri, devlet ve kamu sektörü kuruluşları ve KOBİ’ler dahil olmak üzere tüm sektörleri ve ölçekleri kapsayan 1200'den fazla müşteriye sahip.

HPE GreenLake hakkında daha fazla bilgi için https://www.hpe.com/us/en/greenlake.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@