banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Norm Tooling “En İyi İşyeri Ödülü” nün Sahibi Oldu

Norm Tooling, Kincentric Best Employers (En İyi İşyerleri) Programı 2021 yılı değerlendirmesinde “Türkiye'nin En İyi İşyeri” ödülüne layık görüldü.

Endüstri Güncel 17.06.2022, 14:15 Melike Kaya Bayram
40
Norm Tooling “En İyi İşyeri Ödülü” nün Sahibi Oldu

Ege Bölgesi ve Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan Norm Holding bünyesinde faaliyet gösteren Norm Tooling, Kincentric Best Employers (En İyi İşyerleri) Programı 2021 yılı değerlendirmesinde “Türkiye'nin En İyi İşyeri” ödülüne layık görüldü.

Çalışan deneyimini ve iş sonuçlarını olumlu yönde etkileyen temel eylemleri değerlendirerek ve etkinleştirerek kuruluşlarla ortaklık yapan Kincentric tarafından 2018 yılından beri düzenlenen ödül programında tüm paydaşlar için daha iyi iş sonuçlarına, daha verimli dönüşüme ve daha fazla organizasyonel etkinliğe odaklanılıyor. Çalışan bağlılığı, çeviklik, liderlik ve yetenek odağı olmak üzere dört endeks üzerinden değerlendirilen kuruluşlar; çalışanlardan toplanan anket verileri kullanılarak ülke düzeyinde her kuruluş için bu dört endeksin hesaplanmasının ardından ilgili Kinectric eşikleriyle karşılaştırılarak en iyi işveren belirleniyor.

Norm Holding firmalarından Norm Fasteners Somun ve Norm Cıvata’nın üretim kalıplarını karşılamak amacıyla kurulan Norm Tooling, günümüzde kendi hammaddesini alıp kendi bağlantı elemanlarını üretiyor. Sadece Norm Holding firmalarına değil, yurt içi ve yurt dışı firmalara da ürün verebiliyor olması nedeniyle Türkiye’nin en büyük cıvata-somun kalıp üreticisi olma özelliği de taşıyor.

Yıllık 400 bin kalıp ve 40 milyondan fazla ürün işleyebilen Norm Tooling, Avrupa’nın en büyük entegre kalıp fabrikası olma vizyonu doğrultusunda; ısıl işlem tesisi kurulumu için harekete geçmesinin yanı sıra kaplama tesisi için yatırım planlamalarına başladı.

“Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma hedefi içindeyiz”
Yeni yapılacak tüm yatırımlarını insan ve doğaya hizmet edecek şekilde planladıklarını belirten Norm Tooling İş Birim Direktörü Birol Durdu “Tam otomasyonlu işleme makineleri sayesinde müşterilerimizin özel isteklerine göre robotlar yardımı ile paketleme işlemi yaparak insan sağlığına önem verdiğimizi göstermiş oluyoruz. Kalıp alanında aldığımız yeni tezgahlarda 3 prosesi tek seferde bitirme hedefimizin tek nedeni; enerji kullanımını azaltmaktır. Bu sayede daha az enerji kullanarak gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma hedefi içindeyiz. Diğer tüm Norm Holding firmalarında olduğu gibi kendi GES tesisi kurulumuzu da yaparak kendi enerjimizi de üretir duruma geleceğiz. Ayrıca gündüz vardiyalarında doğal aydınlatma sistemleri ile enerji tüketimimizi doğadan karşılama yolunda da ilerliyoruz.” dedi.

Durdu, sözlerine şöyle devam etti:

“’En ileriye birlikte’ hedefiyle sürdürdüğümüz yolculuğumuzda çalışanlarımız ve müşterilerimiz için duyarlı bir işveren markası ve iş ortağı olma yolunda ilerliyoruz. Bu başarıda payı bulunan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.”

2003 yılında 13 kişilik kadrosu ile ile 500 metrekarelik alanda kurulan Norm Tooling, bugün 250’den fazla çalışma arkadaşı ve 10 bin metrekarelik fabrika alanıyla faaliyetlerine devam ediyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@