banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Octet Türkiye’de Üst Düzey Atamalar Gerçekleşti

Octet Türkiye, büyüme stratejisi doğrultusunda şirket içinde gerçekleştirdiği terfilerle yeniden yapılama sürecini tamamladı.

Endüstri Güncel 07.04.2023, 10:30 07.04.2023, 12:11 Melike Kaya Bayram
103
Octet Türkiye’de Üst Düzey Atamalar Gerçekleşti

Octet Türkiye, büyüme stratejisi doğrultusunda şirket içinde gerçekleştirdiği terfilerle yeniden yapılama sürecini tamamladı. Ocak ayı itibarıyla Ayhan Şentürk, "CSA - Chief Solutions Architect" görevine getirilirken; Umut Şilte, "CBDO - Chief Business Development Officer" olarak atandı. Fatih Kaya, "CRCO - Chief Risk and Compliance Officer" olurken, Selman Çeltiker ise "CIO - Chief Information Officer" görevine getirildi.

CSA - Chief Solutions Architect olarak atanan Ayhan Şentürk, 1991-1997 yılları arasında lisans eğitimini de tamamladığı Trakya Üniversitesi’nde Yazılım Uzmanı olarak kariyerine başladı. Sırasıyla Fortis Faktöring - Fortis Finansal Kiralama, BNP Paribas Finansal Kiralama (Fortis), Ziraat Finansal Kiralama şirketlerinde IT ve yazılım birimlerinin başında yer aldıktan sonra Figopara’da Ürün Yönetimi alanında görev alan Şentürk, son olarak Octet Türkiye’de Ürün Direktörü olarak görev almaktaydı.

2000 yılında profesyonel iş hayatına Koçbank’ta Müşteri İlişkileri Yöneticisi olarak başlayan Umut Şilte, iş hayatı boyunca müşteri kazanımı, bireysel satış ekip yönetimi, satış yönetimi, ürün yönetimi gibi alanlarda uzmanlık kazandı. 2011-2017 yılları arasında görev yaptığı Finansbank’ta en son Satış Yönetimi Müdürü olan Şilte, 2017 yılından bu yana bünyesinde bulunduğu Octet Türkiye’de en son Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev almaktaydı. Umut Şilte Octet Türkiye’de CBDO-  Chief Business Development Officer olarak görevine devam edecek.

Kariyerine 2000 yılında HSBC’de başlayan Fatih Kaya, suistimal riski alanında deneyim kazandıktan sonra Aktif Yatırım Bankası’nda Müdür Yardımcısı pozisyonunu üstlendi. 2016 yılı itibarıyla risk yönetimi ve uyum alanında çalışmaya başlayan Kaya, CMT ve Wirecard’da Risk Yönetimi ve Uyum Müdürü olarak sorumluluk aldı. 2021 yılında Octet Türkiye’ye katılarak Risk ve Uyum Direktörü olarak görev yapan Fatih Kaya, yeni yapılanmada Octet Türkiye’de CRCO - Chief Risk and Compliance Officer olarak devam edecek.

CIO- Chief Information Officer olarak atanan Selman Çeltiker, 2006 yılında Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri’nden mezun olduktan sonra, web tabanlı yazılım uygulamaları geliştiren VEASIS’in kurucuları arasında yer aldı. Ardından profesyonel hayata geçiş yapan Çeltiker, 2007-2014 yılları arasında KoçSistem’de finansal konsolidasyon, bütçe planlama ve yönetim raporlaması alanlarında Uygulama Geliştirme Danışmanı ve Yönetici Danışmanı olarak çalıştı. 2014-2017 yılları arasında PwC Türkiye’de teknoloji danışmanlığı alanında Kıdemli Müdür olarak görev aldıktan sonra 2017 yılında Octet Türkiye’ye Teknoloji Direktörü olarak geçiş yaptı.

2023 yılında ciroda, gelirde ve Octet Portal’ı kullanan firma sayısında 5 kat büyüme hedefleyen Octet Türkiye, bu strateji doğrultusunda ekip yapısını geliştirmeye devam ediyor. Güçlü teknolojik altyapıyı, finans alanında köklü deneyim ve konusunda uzman insan kaynağıyla bir araya getiren Octet Türkiye, yeni hizmet ve ürünleriyle şirketlerin ve tedarikçilerin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@