banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Osram, İnovatif Ürünleri Ile Sürücülere Destek Oluyor

Türkiye’de sürücülerin araç kullanılırken yaşadığı sorunların başında lastik patlaması, akü bitmesi ve araç içi hava kalitesizliğinin artması geliyor.

Endüstri Güncel 01.10.2021, 10:15 Melike Kaya Bayram
51
Osram, İnovatif Ürünleri Ile Sürücülere Destek Oluyor

Araç kullanımında sorunların başında lastik inmesi, akü bitmesi ve araç içi hava kalitesizliğinin artmasıgeliyor. Özellikle pandemi ile birlikte artan özel araç kullanımı, araçlarda yaşanan teknik sorunlarla daha çok karşılaşılmasınaneden oldu. Yapılan araştırmalar sonucunda Türkiye’de her 10 araç kullanıcısının 8’inin mutlaka lastiği ile ilgili sorun yaşadığını, her 10 araç kullanıcısından 5’inin akü bitmesi sorunuyla uğraştığını her 10 araç kullanıcısından 3’ünün ise araç içindeki havanın kalitesizliğininartması sonucunda rahatsızlık yaşadığını ortaya koyuyor.

Güvenliği ve konforu tehdit eden bu sorunlara karşı ise yardımcı ürünler büyük önem taşıyor.

Sürücüler araçlarında yaşadıkları sıkıntılara karşı kullandıkları yardımcı ürünler ile bu sorunlara çözüm buluyor. Sürücüler, ürünlerin çok fonksiyonlu olmasını tercih ediyor ve bir ürünü satın alırken faydasının maksimum düzeyde olmasına dikkat ediyor.

ÇOK FONKSİYONLU ÜRÜNLER TERCİH EDİLİYOR

amsOsram, ürettiği ürünlerle müşterilerinin hayat konforunu artırmayı ve yolculuklarını her daim güvenle yapabilmelerine imkan tanırken, ürünlerinin fonksiyonel özellikleriyle de dikkat çekiyor. Arabadaki kirli havayı temizleyen, biten akülere ve inen lastiklere çözüm olan yeni teknolojilerle amsOsram, konforlu ve güvenli yolculukları teşvik ediyor. Temiz havanın solunumuna AirZing Mini ile çözüm olurken, tam inik lastiğin 3 dakikadan daha kısa sürede şişirilmesini sağlayan TYREinflate kompresör çözümü ile son kullanıcıların büyük beğenisini kazanıyor. TYREinflate kompresör aynı zamanda fener olarak da sürücülerin yanında yer alıyor. BATTERYcare ailesi de akü bitmesini sorun olmaktan çıkararak akü boşalmalarında aracın kolayca çalıştırılması için güvenli, kompakt ve ekonomik teknolojiler sunuyor. BATTERY start ürünüde aynı zamanda çift USB girişi ile hem şarj bankası olarak kullanılıyor hem de yüksek performanslı fener görevi üstleniyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@