banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Parkurda.Com İle Kobi’ler Üretimini Türkiye’nin En Büyük Fabrikasına Taşıyor

Türkiye’nin tek B2B CNC dijital platformu parkurda.com, fason iş yaptırmak isteyenleri buluşturan yapısıyla dijital dönüşümün öncü platformlarından oluyor.

Endüstri Güncel 07.01.2022, 11:15 Melike Kaya Bayram
95
Parkurda.Com İle Kobi’ler Üretimini Türkiye’nin En Büyük Fabrikasına Taşıyor

Kuruluşundan bu yana teknolojinin güçlü takipçisi olan ve bu yönde attığı adımlar ile takım tezgahları sektörüne öncülük eden Tezmaksan, 2020 yılında hayata geçirdiği parkurda.com ile Türkiye’nin dijital dönüşümüne de önderlik ediyor. Talaşlı imalat sanayisinin güçlerini birleştirdiği, sektörünün ilk ve tek yerli ve milli iş platformu olan parkurda.com, dijital altyapısını tamamlayamayan orta ve küçük ölçekli KOBİ’lere kendilerini tanıtmalarına olanak tanıyor. 8000 üyenin 1500’ün üzerinde iş ilanıyla yer aldığı parkurda.com, dijital dönüşümünü hızlandıracağı 2022 yılından itibaren dünyanın farklı noktalarında hizmet vermeye başlayacak ve yapılan işlerin değerlendirildiği puanlama sistemine geçecek.

PARKURDA.COM İLE ATIL KAPASİTEYE SON

Talaşlı imalat sanayisinde çalışan markaların, parkurda.com ile ürün geliştirme süreçlerini hızlandırırken dijital dünyaya daha hızlı adım attıklarını kaydeden Tezmaksan Proje ve Pazarlama Müdürü Berna Şikel,“parkurda.com,piyasa araştırması yaparak tedarikçi havuzunu zenginleştirmek, maliyet karşılaştırması yapmak ve alınan teklifleri tek bir yerden yönetmek isteyen şirketlere yol haritası çiziyor. Pandemiye rağmen yeni iş alarak karlılığı arttırmayı kolaylaştıran parkurda.com ile sürdürülebilir üretime ulaşmayı hedefleyen tüm firmalara en önemli ihtiyaçlardan biri olan ‘tüm kapasiteyi değerlendirme’imkanı sunuyoruz. Tek bir iş için yeni makine almak yerine maliyetlerini düşürmeye çalışan firmalara iş yönlendiren platform, şirketimizin sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik projesi görevlerini de üstleniyor. Sürdürülebilirliğin temek prensipleri arasında yer alan verimliliğe doğrudan katkı sağlayan sistemin işleyişi, atıl kapasite oranını minimum düzeye indiriyor” dedi.

KATMA DEĞER YARATMANIN YENİ YOLU: PARKURDA.COM

Parkurda.com’un işleyiş sistemiyle Türkiye’yi büyük bir fabrika haline getirdiklerini vurgulayan Şikel şunları söyledi:“Platformun geniş katılımlı yapısı sayesinde ekonomik büyümede tüm firmaların katkısını mümkün kılarak ihracatta tüm talaşlı imalat sanayi üyelerinin yer almasını sağlıyoruz. Türkiye’ye önemli ölçüde katma değer sağlayan imalat sanayinin birçok paydaşını buluşturduğumuz parkurda.com, iş akışındaki hareketliliği canlı verilerle ortaya koyuyor. Bu sayede nereye ve nasıl yatırım konusunda bilgi sahibi olan işletmeler, kendilerine en uygun yatırımı belirleyerek kendi yol haritalarını çiziyorlar.”

YURT DIŞINA AÇILMAYA HAZIRLANAN PARKURDA.COM’A PUANLAMA SİSTEMİ GELİYOR

Talaşlı imalat sektörünün tüm oyuncularını aynı çatı altında toplayan parkurda.com’un bir arada üretmenin gücünü kanıtladığını belirten Şikel, platformun yeniliklerini dair“2022 yılıyla birlikte önce Almanca konuşulan ülkeler, daha sonra ise Avrupa’nın tamamı, Amerika ve Uzak Doğu’ya açılacak platform, yapılacak yeni geliştirmeler ile ihtiyaçlara daha yapıcı çözümler sunacak. Bu kapsamda yakın zamanda hayata geçecek puanlama sistemi ile firmaların yaptıkları işlerden alacağı puanlar, hizmet kalitelerini geliştirmek ve konumlarını görmek adına adil bir yapı sunacak” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@