banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Perakende Sektörünün Liderleri, Soysal Organizasyonunda Enerji Tazeledi

13 yıldır düzenlenen Perakende Liderler Konferansı’na katılan sektörün şirket sahiplerini ve yöneticilerini enerji tazelemek üzere yeniden bir araya getirdi.

Endüstri Güncel 25.02.2022, 12:00 Melike Kaya Bayram
117
Perakende Sektörünün Liderleri, Soysal Organizasyonunda Enerji Tazeledi

Soysal tarafından 13 yıl boyunca, her yıl farklı ülkede düzenlenen Perakende Liderler Konferansı’na (LİDKO) katılmış olan sektörün yönetim kurulu başkanları, CEO’ları ve şirket sahipleri, 23 Şubat Çarşamba akşamı Mandarin Oriental Bosphorus otelde düzenlenen Gala Yemeği’nde bir araya geldi.

Yurt dışı organizasyonu olduğu için pandemi dolayısıyla son birkaç yıldır düzenlenemeyen LİDKO heyecanını yeniden yaşatmak ve sektörün enerjisini tazelemek amacıyla düzenlenen Gala Yemeği’ne, aralarında  Mustafa Taviloğlu, Süleyman Orakçıoğlu, Ümit Zaim, Hüseyin Özdilek, Mehmet Ziylan, Galip Aykaç, Aziz Torun, İsmail Kutlu, Sinan Öncel ve Ayşen Zamanpur gibi sektörün duayen isimlerinin de yer aldığı 375 kişi katıldı.

Türkiye’nin önde gelen perakende sektörü temsilcilerini, dünyaca ünlü markalar ve konuşmacılar ile bir araya getirerek, sektörün stratejik vizyonunu destekleyen özgün içerikler ve güçlü bir iletişim ağı sunan Perakende Liderler Konferansı’nın ilki, 2006 yılında Zürih’te düzenlendi. Her yıl 100’ün üzerinden perakende şirketinin yönetim kurulu başkanlarını ve CEO’larını ağırlayan Perakende Liderler Konferansı, pandemi dönemine kadar 13 yıl boyunca kesintisiz olarak devam etti. Perakende sektörünün liderlerini biraraya getiren eşsiz etkinlik, bugüne kadar Zürih, Lizbon, Berlin, Cannes, Budapeşte, Barselona, Münih, Roma, Moskova, Londra, Amsterdam, Madrid ve Venedik gibi önde gelen şehirlerde gerçekleştirildi.

LİDKO Reunion Gala Yemeği Bursa’nın gözde AVM projelerinden olan Downtown’ın sahibi Atış Yapı’nın ana sponsorluğunda gerçekleştirildi. Yemeğin diğer sponsorları Inspark-Salesforce, Eyfel Parfüm, Akinon, Sensormatic ve katkılarıyla Mandarin Oriental Bosphorus oldu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@