banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Peryön, “Genç Yönetim Kurulu” İçin Çalışmalara Başladı

Toplamda 7 gençten oluşacak PERYÖN üyeleri, üç ayda bir PERYÖN Yönetim Kurulu ile toplantı yapacak, gençlerin vizyonunu sektörün en üst kademesine anlatacak.

Endüstri Güncel 13.04.2021, 14:59 Melike Kaya Bayram
168
Peryön, “Genç Yönetim Kurulu” İçin Çalışmalara Başladı

Şimdi ve gelecek için daha iyi bir çalışma hayatına liderlik etme vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği, sözü genç İK liderlerine verdiği PERYÖN Genç Yönetim Kurulu için seçimlere başladı.

Genç neslin, insan yönetimi çalışmalarına erişimini sağlamak ve hedeflenen gelecek için onlara ilham vermek amacıyla hayata geçirilen kurulda; PERYÖN yönetim anlayışı genç fikirler ile güçlendirilecek, gençlerin beklenti ve istekleri PERYÖN Yönetim Kurulu ile ilk elden buluşacak ve gençlerin PERYÖN’ü geleceğe taşıyacak fikirlerini projelendirebilmesi sağlanacak.

7 asil ve 3 yedek üyeden oluşacak PERYÖN Genç Yönetim Kurulu, her üç ayda bir PERYÖN Yönetim Kurulu ile toplantı gerçekleştirerek, sektörün önde gelen kurum ve kuruluşlarının İK liderlerine gençlerin perspektifinden bir bakış açısı sunacak. Kurul üyeleri ayrıca, bir görev dağılımı gerçekleştirerek PERYÖN yönetim, genel sekreterlik, üyelik, şubeler ile iletişim, PERYÖN Kongre, PERYÖN Ödül, PERYÖN Akademi ve diğer gençlik çalışmalarında da aktif roller alacaklar.

Bir yıl için seçilecek PERYÖN Genç Yönetim Kurulu’nun seçimleri, 15 Nisan tarihinde sonlanacak. Başvuru esnasında üç adet soru cevaplaması istenen adayların cevapları PERYÖN’ün alanında uzman ekiplerince değerlendirilecek ve uygun adaylarla birebir görüşmelerin ardından kurulun üye seçimleri tamamlanacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@