banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Polifarma İlaç, Sektörün En Fazla Ar-Ge Projesi Yürüten Firmaları Arasında 4. Sırada

Yüzde 100 yerli sermayeli Polifarma, Türkiye’de ilaç sektöründe en fazla proje yürüten 4. firma olarak listeye girme başarısını gösterdi.

Endüstri Güncel 01.07.2022, 15:30 01.07.2022, 11:27 Melike Kaya Bayram
94
Polifarma İlaç, Sektörün En Fazla Ar-Ge Projesi Yürüten Firmaları Arasında 4. Sırada

Türkiye’de 36 yıldır toplum sağlığına ve sağlık sektörüne katkı sağlayan, yüzde 100 yerli sermayeli Polifarma, Türkiye’de ilaç sektöründe en fazla proje yürüten 4. firma olarak listeye girme başarısını gösterdi.

Polifarma İlaç, ekonomi ve iş dünyası portalı Turkishtime tarafından bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilen ’Ar-Ge Merkezlerinde En Fazla Proje Yürüten Şirketler’ araştırmasında geçtiğimiz hafta tüm sektörlerde ‘En Fazla Proje Yürüten İlk 10 Firma’ arasında yer almıştı.

70 ülkeye ihracat gerçekleştirmeye devam ediyor

Araştırmanın devamında yayınlanan ‘İlaç Sektöründe En Fazla Proje Yürüten Firmalar’ listesinde sıralamada 4. olan Polifarma, bu araştırmayla Ar-Ge’deki gücünü bir kez daha ortaya koymuş oldu. Yüzde 100 Türk sermayeli, 70 ülkeye ihracat yapan Polifarma, kurduğu PolAr-Ge merkezinde hem Türkiye hem dünyanın sağlığı için çalışmaya devam ediyor.

Polifarma, aynı zamanda PolAr-Ge merkezinde çalışan kadın çalışan sayısı ile aynı araştırmada tüm sektörlerde ‘Ar-Ge merkezinde çalışan kadın çalışan sayısı’ sıralamasında da ilk 50’de yer almıştı

Polifarma, Ar-Ge çalışmalarını orijinal moleküller üzerinde yoğunlaştırdı

Son dönemde Ar-Ge yatırımları ve devam ettirdiği projeler ile orijinal moleküller üzerinde çalışmaya ve sonuçlarını da almaya başlayan Polifarma, artık Türkiye’de orijinal molekül yaratılmaz yargısını da kırmayı hedefliyor. Hammadde üretimi ile yakın zamanda Türkiye ve Dünya’da orijinal çalışmaları ile de adını daha çok duyuracak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@