banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Rasyotek teşviklerden kolaylıkla yararlanılmasına destek oluyor

SGK teşviklerinden doğru yararlanmak ekonomi ve istihdam için önemli.

Endüstri Güncel 17.03.2021, 15:50 17.03.2021, 14:55 Melike Kaya Bayram
380
Rasyotek teşviklerden kolaylıkla yararlanılmasına destek oluyor

Teknolojik İnsan” mottosuyla farklı sektörlerden 1000’den fazla kuruma verdiği hizmetlerin yanı sıra Türkiye’nin önde gelen ilk 500 şirketi içerisinde yer alan 150 kuruluş ve 40 farklı holdinge birçok referans proje sunan Rasyotek Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Pak, istihdamı ve ekonomiyi canlandırmak için verilen SGK teşviklerinin önemine değinerek teknoloji ve doğru yöntemlerle teşviklerden tam olarak yararlanmanın mümkün olduğunu açıkladı.  

İSTİHDAM VE NİTELİKLİ İŞ GÜCÜNÜN ARTIRILMASINA YARDIMCI OLUYOR

SGK işlemleri kapsamında, işletmelerin sorumlulukları bulunurken, çalışanların da uygun kriterleri doğrultusunda işletmelere bazı teşviklerden yararlanma imkânı verildiğini aktaran Pak, “Geliştirdiğimiz Personel Teşvik Sistemleri yazılımlarımız ile firmaların durumlarını ve ihtiyaçlarını analiz ediyor, müşterilerimize hızlı, güvenilir ve doğru sonuçları, hiçbir iş yükü olmaksızın sunuyoruz. Böylece işverenin teşviklerden maksimum seviyede yararlanmasını ve sadece kendi ana faaliyet konularına odaklanmasını sağlıyoruz. Sıfır hata kurgusuyla, en yüksek kazanç algoritmaları sunan yazılımlarımız ayrıca günümüzün en büyük sorunu olan istihdam ve nitelikli iş gücünün artırılmasına yardımcı oluyor” şeklinde konuştu.  

“SÜREÇLERİ TEKNOLOJİYLE UÇTAN UCA YÖNETİYORUZ”

Pandemiyle birlikte hayatımıza giren kısa çalışma ödeneği ile askıya alınan bazı SGK teşviklerinin ödeneğin sonlanmasıyla yeniden devreye gireceğini belirten Pak, “Rasyotek olarak, işe alınan çalışanın deneme sürecindeyken, maaş ve SGK ödeme gibi devletin finanse ettiği süreçleri teknolojiyle uçtan uca yönetiyoruz. Geliştirdiğimiz İEP Dijital Asistan’ımızla İŞKUR İşbaşı Eğitim Programı’nın iş yükü ve operasyonel süreçlerini dijitalleştirerek birçok veriyi yönetip finansal raporlar üretiyoruz. Farklı İŞKUR şube evraklarının tanımlanmasına, başvuru ve projelerin yönetilmesine de olanak tanıyan sistemimizle işletmelerin çalışan başına en az 4 bin 203 TL tutarındaki teşviklerden yararlanmasına fırsat tanıyoruz” dedi.

İŞ YÜKÜNÜ ORTADAN KALDIRIP CEZAİ YAPTIRIMLARDAN KURTARIYOR

Birçok işletmenin yanlış uygulama ve politikalardan dolayı teşviklerden tam ve doğru bir şekilde faydalanamadığını vurgulayan Pak, şöyle devam etti, “Tüm süreçleri tek kanaldan teknolojiyle yönettiğimiz süreçlerle işletmelerin iş yükünü ortadan kaldırıyoruz. Ayrıca yanlış bilgilendirmelerin de önüne geçerek, ileride yaşanabilecek cezai yaptırımlar ve idari para cezalarının da önüne geçiyoruz. Şirket olarak teşvik ve destek programlarının çalışanlar, işletme ve ülke açısından itici güç olduğunu biliyor, istihdama ve ekonomiye katkı sağlamak için bu alanlardaki yatırımlarımıza her geçen gün daha fazla ağırlık veriyoruz.”   

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@