banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Redington Türkiye, katma değerli hizmetleriyle fark yaratıyor

Müşterilerinin en son teknolojiye sahip ürün ve çözümleri satın almadan önce denemelerine olanak tanıyan demo merkezi destek hizmetleriyle dikkat çekiyor.

Endüstri Güncel 16.04.2021, 17:30 Melike Kaya Bayram
149
Redington Türkiye, katma değerli hizmetleriyle fark yaratıyor

Teknoloji alanında Türkiye'nin en köklü distribütörlerinden Redington Türkiye, en son ürün ve çözümlerin yer aldığı demo merkezi, teknik eğitimler, satış öncesi ve sonra destek gibi katma değerli hizmetlerle müşterilerinin en doğru tercihi yapmalarına ve en iyi faydayı elde etmelerine yardımcı oluyor.

Sadece Türkiye değil, içinde bulunduğumuz bölgenin de en gelişmiş ve en kapsamlı demo merkezlerinden biri olan Redington Demo Merkezi, mevcut ve potansiyel müşterilerin yeni teknolojileri, ürün ve çözümleri yakından tanıyabilecekleri, kafalarındaki soruların yanıtlarını bulabilecekleri, bu ürün ve çözümleri hem performans hem de işlevsellik açısından deneyebilecekleri bir ortam sunuyor.

Redington Türkiye Genel Müdürü Cem Borhan, “Biri Çamlıca’da bulunan veri merkezimizde, diğeri ise Dudullu’da Equinix veri merkezinde olmak üzere iki demo merkezimiz bulunuyor. Demo merkezlerimizde sunuculardan depolama sistemlerine kadar ürün ve çözümlerin ayrıntılı bir şekilde incelenebilmesine olanak tanıyan çeşitli donanımlar ve yazılımlar var. Şu an daha çok Hitachi ve Veritas’ın ürünleri ağırlıklı olarak mevcut. Demo merkezlerimizde müşterilerimiz kendi ihtiyaçlarına en uygun ürün ve çözümleri yakından tanıyabiliyor ve hem bizimle birlikte hem de kendileri bu ortamı kullanabiliyorlar. Ayrıca yazılım çözümleri için sanal ortamlarımız da mevcut. Müşterilerimiz yazılım çözümlerini sanal ortamlarımızdan rahatça deneyebiliyor” dedi.

DEMO MERKEZİ EN SON ÜRÜN VE ÇÖZÜMLERLE SÜREKLİ YENİLENİYOR

Redington Türkiye, demo merkezini sürekli olarak en son teknolojilerle, yeni ürün ve çözümlerle yeniliyor ve farklı markalarla kapsamı genişletiyor. Rakiplerden farklı olarak demo merkezine sürekli yatırım yapıldığının ve güncellendiğinin altını çizen Borhan, “Demo merkezimize şu ana kadar çok ciddi bir yatırım yapmış durumdayız ve bu yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Özellikle efektif olabilecek ürün ve çözümleri her zaman güncel tutmaya çalışıyoruz. Demo merkezimizde yer alan model ve markaların kapsamını sürekli genişletiyoruz. Buradaki tek amacımız ürün ve çözümleri tanıtmak değil. Müşterilerimizin gerçek hayattaki ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilecek en iyi çözümü bulabilmelerini sağlayacak, satın almadan önce en iyi kararı vermelerine olanak tanıyacak bir ortam sunuyoruz. Bir diğer önemli farkımız ise demo merkezlerimizde tüm eğitimleri almış, sertifikasyon süreçlerini tamamlamış, alanında uzman bir kadroyla hizmet vermemiz. Bu sayede müşterilerimizin kafasında en ufak bir soru işareti dahi kalmayacak şekilde ürün ve çözümleri tanımalarına olanak tanıyoruz” dedi.

ÜRÜN VE ÇÖZÜMLER EĞİTİMLE DESTEKLENİYOR

Redington Türkiye, demo merkezinin yanı sıra verdiği eğitimlerle de dikkat çekiyor. Trend Micro ve Hitachi gibi çeşitli markaların yetkili eğitim merkezi olan şirket, aynı zamanda Türkiye’de yetkili eğitim merkezi olmayan markalar için de eğitimler veriyor. Kurulduğu ilk günden bu yana eğitime büyük bir önem veren Redington Türkiye, alanında uzman yetkin kadrosuyla müşteri ve iş ortakları tarafından gelen taleplere göre düzenli olarak eğitimler düzenliyor. Eğitimler yerinde ya da çevrimiçi olarak veriliyor. Pandemi nedeniyle yerinde verilen eğitim sayısında bir azalma olsa da son iki yıl içinde ortalama 60  iş ortağına 100’ün üzerinde sertifikalı eğitim verildi. Sertifikalı eğitimler dışında her yıl ortalama 100 kişiye düzenli olarak eğitim veriliyor. 

Borhan, “Müşterilerimize ve iş ortaklarımıza uzun süredir eğitimler veriyoruz ve bu süreç zarfında Hitachi ve Trend Micro’nun yetkili eğitim merkezi haline geldik. Şu anda Türkiye’de bu şirketlerin çözümlerine yönelik eğitimleri sadece biz veriyoruz. Şu anda Trend Micro’nun Deep Security ve Apex çözümlerine yoğunlaşmış durumdayız. Hitachi tarafında ise birçok ürünün eğitimini veriyoruz. Bu bağlamda eğitimlerimizin kapsamını sürekli geliştiriyoruz. Yetkili eğitim merkezi kapsamında olmayan eğitimler de veriyoruz. Redington Türkiye olarak Red Hat, Veritas, Splunk, Tableau ve MobileIron dahil olmak üzere sunduğumuz hemen hemen tüm ürün ve çözümler için eğitim verebiliyoruz. Sadece teknik anlamda değil tüm konularda eğitim verebilecek yetkin bir eğitim kadrosuna sahibiz. Hatta eğitimlerimiz ve eğitim kadromuz için oldukça iddialıyız. Örneğin Red Hat eğitimlerimizi veren eğitmenimiz Red Hat Architect sertifikasına sahip dünyadaki sayılı kişilerden biri. Yine aynı şekilde Splunk tarafında Türkiye’de sayılı kişinin sahip olduğu “Architect” seviyesinde sertifikası olan eğitmenimiz mevcut. Bu nedenle müşterilerimizden ve iş ortaklarımızdan gelen özel eğitim taleplerini de karşılayabiliyoruz” dedi.

SATIŞ ÖNCESİ VE SONRASI DESTEK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ EN ÜST DÜZEYE ÇIKARIYOR

Redington Türkiye, demo merkezi ve eğitimlerin yanı sıra satış öncesi ve sonrası verdiği desteklerle de fark yaratıyor. Daha satış öncesinde müşterilerin talepleri, istekleri ve ihtiyaçları belirlenerek destek verilmeye başlanıyor ve satış sonrasında verilen destekle uçtan uca hizmet anlayışıyla müşteri deneyimi en üst düzeye çıkıyor. Borhan, “Hem satış öncesi hem de satış sonrası teklif aşamasından bakım hizmetlerine kadar uzanan uçtan uca çok kapsamlı bir destek hizmeti veriyoruz. Satış sonrasında kurulum ve bakım süreçlerinde iş ortaklarımızla yakın ilişkiler yürütüyoruz. Destek hizmetimizi iş ortaklarımızla ilişkilerimizi koruyacak şekilde herhangi bir rekabet ortamına neden olmadan veriyoruz. Eğitim, tanıtım, atölye çalışmaları gibi satış öncesi ve sonrası faaliyetleri destekleyecek etkinlikler düzenliyoruz. Bu hizmetlerimiz sadece belirli ürünler için değil sunduğumuz tüm ürün ve hizmetler için geçerli” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@