banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Şantiyede Sıfır Toz, Maksimum İş Güvenliği

İnşaat profesyonellerinin çözüm ortağı Hilti, VC 40L-X Elektrikli Süpürge ile en zorlu şartlara en ideal teknolojiyle cevap veriyor.

Endüstri Güncel 02.02.2022, 10:15 02.02.2022, 08:58 Melike Kaya Bayram
155
Şantiyede Sıfır Toz, Maksimum İş Güvenliği

İnşaat sahalarının karakteristik özelliklerine bağlı olarak iş güvenliğini sağlamanın şartları da değişiklik gösteriyor.İnşaat alanlarında toza maruz kalmamak ise ortak iş güvenliği önlemi arasında yer alıyor. Bu önlemin başındaysa endüstriyel elektrikli süpürgelergeliyor. Şantiyelerdeki en zorlu koşulları kendine referans alan Hilti, VC 40L-X Elektrikli Süpürgeile inşaat profesyonellerinin ihtiyaçlarına 360 derece hizmet anlayışıyla cevap veriyor. VC 40L-X Elektrikli Süpürge’nin özelliklerini mümkün olan en kompakt tasarımla depo kapasitesini maksimize edecek şekilde düzenleyen Hilti,en gelişmiş teknolojisinin yanı sıra sağlamlığıyla da uzun yıllar boyunca şantiye temizliğinin en efektif yardımcısı olmaya aday.

YÜKSEK EMİŞ GÜCÜ İLE ŞANTİYELERDE ÜSTÜN PERFORMANS, MAKSİMUM MOBİLİTE

Şantiyelerdeki genel temizlik standartlarını değiştirmeye hazırlanan Hilti VC 40L-X Elektrikli Süpürge, kompleks yapıdaki iş sahalarına uyum sağlayan esnek bir tasarıma sahip. Yüksek mobilite sağlaması adına tasarlanan itme kolu, inşaat sahalarındaki zorlu koşullara tam uyum sağlarken taşınabilirliği de üst seviyeye çıkarıyor.Bunun yanı sıra suya ve ısıya son derece dayanıklı Solight-ecco® lastikleri ile inşaat profesyonellerin vazgeçilmezi olmaya hazırlanan ekipman, şantiyeler için üretilmiş dayanıklı ve evrensel bir elektrikli süpürge olduğunu kanıtlıyor. Delme, kanal açma, taşlama, kesme ve kuru karot delme işlemlerinde toz toplama fonksiyonuyla öne çıkan HiltiVC 40L-X Elektrikli Süpürge, şantiyelerdeki genel amaçlı temizlik konusunda da inşaat profesyonellerinden tam not alıyor.

PERFORMANS EKRANIYLA ANLIK VE CANLI BİLDİRİM

Şantiyeyi tozdan, sudan ve çamurdan temizlemeye yardımcı olmak üzere tasarlanan Hilti VC 40L-X Elektrikli Süpürge, aynı zamanda toz akarlarını da büyük oranda ortadan kaldırarak inşaat profesyonelleri için güvenli bir iş sahası oluşturmaya yardımcı oluyor. Üstelik bu ekipman çalışanların işini kolaylaştıracak akıllı özelliklere de sahip.Elektrikli süpürgenin filtre durumu ve emiş gücü hakkında canlı geri bildirim sağlayan performans ekranı sayesinde kullanıcılar, ekipmanın durumu hakkında bilgi sahibi olabiliyor.Kullanıcıların işini kolaylaştıracak önemli özelliklere sahip olan VC 40L-X Elektrikli Süpürge’nin bir diğer önemli özelliği ise AirBoost otomatik adaptif filtre temizleyicisi…Bu özelliği ile hava filtresini gerektiği anda temizleyerek toz emme performansının devamlılığını sağlayan VC 40L-X Elektrikli Süpürge, Hilti El Aleti Parkı Yönetimi ve Teknik Servis hizmeti sayesinde ise verimliliğini üst seviyeye çıkıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@