banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Savunma Sanayinin Devleri Teksan’ı Ziyaret Etti

Teksan, imza attığı projelerin sayısını her geçen gün ileriye taşıyarak ülkemiz sanayini 130’dan fazla ülkede başarıyla temsil ediyor.

Endüstri Güncel 13.12.2021, 12:30 Melike Kaya Bayram
141
Savunma Sanayinin Devleri Teksan’ı Ziyaret Etti

Yerli üretim ve istihdama öncelik veren Teksan, güçlü Ar-Ge Merkezi ve yenilikçi teknolojileri ile ilkleri gerçekleştiren bir enerji çözümleri şirketi olarak dikkat çekiyor. Jeneratör üretimi başta olmak üzere geniş ürün yelpazesinde enerji verimliliğini üst seviyelere çıkaran kojenerasyon ve trijenerasyon sistemleri, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanıldığı hibrit jeneratör ve güç sistemleri, aydınlatma kuleleri ve her geçen gün potansiyeli daha da artan biyogaz sistemleri gibi pek çok çözüm bulunuyor. Ülkemizin Ar-Ge Merkezleri arasında sıralanan Teksan, projeye özel terzi işi çözümleri ve uzman ekibiyle ürünlerini 130’dan fazla ülkeye ihraç ediyor.

Savunma Sanayii Başkanlığı yetkilileri ile ülkemizin yüz akı, isimlerini dünya devleri arasına yazdıran savunma sanayi şirketlerinin temsilcilerinden oluşan bir heyet, Savunma Sanayii Kocaeli İl Buluşması kapsamında, Teksan’ın Kocaeli Serbest Bölgesi’nde yer alan fabrikasını da ziyaret ettiler. Kocaeli Sanayi Odası tarafından düzenlenen ziyarette; Savunma Sanayii Başkanlığı, ASELSAN, TUSAŞ, ROKETSAN, STM, FNSS şirketlerinden temsilcilere, Teksan yetkilileri tarafından şirket ve faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Teksan Kocaeli Fabrika Müdürü Ali Bilsel, Teksan Kocaeli fabrikasında yürütülen çalışmaları yerinde görme ve inceleme imkanı bulan heyete; Teksan’ın teknoloji, Ar-Ge ve Ür-Ge konusunda ulaştığı nokta konusunda bilgiler aktarırken gelen soruları da yanıtladı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@