banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Schneider Electric Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Global Pazarlama Başkan Yardımcılığı Rolüne Türk İsim

Schneider Electric Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Global Pazarlama Başkan Yardımcılığı görevine Gökhan İşbitiren getirildi.

Endüstri Güncel 06.10.2022, 15:45 Melike Kaya Bayram
30
Schneider Electric Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Global Pazarlama Başkan Yardımcılığı Rolüne Türk İsim

Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman olan Schneider Electric; Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Global Pazarlama Başkan Yardımcılığı görevine Gökhan İşbitiren’in atandığını duyurdu.

İşbitiren 2006-2008 yılları arasında Aselsan'da yazılım mühendisi olarak çalıştı. 2008 yılında Schneider Electric Fransa'da yazılım mühendisi olarak görev almaya başladı ve daha sonra proje müdürü olarak 2013 yılına kadar çalışmalarını sürdürdü. 2013'te Schneider Electric Türkiye'de göreve başlayan İşbitiren,sırasıyla iş geliştirme, satış müdürlüğü ve pazarlama müdürlüğü, strateji ve dijital dönüşüm direktörlüğü gibi rollerde yer aldı. Son olarakTürkiye, Orta Asya ve Pakistan Bölgesi (TRCAP) Kanal Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan İşbitiren, 1 Ekim 2022 tarihi itibariyle Schneider Electric Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Global Pazarlama Başkan Yardımcılığı görevinidevralarak, bölgede marka ve dijital mükemmellik ile e-ticareti geliştirecek, iş hedeflerine ulaşılmasını sağlamaya destek olacak.

2006 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olan İşbitiren, 2009 yılında aynı bölümde yüksek lisans programını tamamladı.2017'de ise Boğaziçi Üniversitesi'nde Ekonomi ve Finans alanında yüksek lisans derecesi almaya hak kazandı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@