banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

SchneiderElectric, Hyatt Centric Jumeirah Dubai’yi Bina Yönetim Sistemi ile Donattı

EcoStruxure Building 3.0 çözümü enerji tasarrufu, bakım maliyetlerinin düşürülmesi ve otel konuklarına konfor ve güvenlik sağlanmasına yardımcı olacak

Endüstri Güncel 14.12.2021, 14:00 Melike Kaya Bayram
113
SchneiderElectric, Hyatt Centric Jumeirah Dubai’yi Bina Yönetim Sistemi ile Donattı

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümüne önderlik eden ve Corporate Knights tarafından 2021 yılında Dünyanın En Sürdürülebilir Şirketi seçilen SchneiderElectric, Hyatt Centric Jumeirah Dubai’yi tüm bir bina yönetim sistemi ile donattı. SchneiderElectric EcoStruxure Building Operation 3.0 çözümü otele, kritik bina alt sistemlerini kontrol eden ve izleyen birleşik bir bina yönetim sistemi ve konuk odası yönetim sistemi sunuyor. Bu çözüm, binanın toplam enerji tüketiminin azaltılması ve otelin karbon emisyonlarının indirilmesine yardımcı olacak ve işletme bakım maliyetlerini de düşürecek. EcoStruxure Building Operation 3.0 çözümü doluluk yönetimi ve otel rezervasyon sistemi entegrasyonuyla birlikte HVAC kontrolleri gerçekleştirerek olağanüstü konuk konforu ve memnuniyeti sağlanmasına odaklanmaktadır.

EcoStruxure Building Operation, dijitalleştirme ve büyük verilerden yararlanırken hem SchneiderElectric hem de üçüncü taraf enerji, aydınlatma, HVAC, yangın güvenliği, güvenlik ve işyeri yönetim sistemlerinden güvenli veri alışverişini kolaylaştırıyor. SchneiderElectric'in IP özellikli yazılımı ve donanımlarıı, cihazların, diğer bina sistemlerinin ve bulut hizmetlerinin kolay entegrasyonuyla tüm bina ekosistemini kapsayarak küçük binalardan büyük ve karmaşık çok tesisli işletmelere kadar her türlü binanın ihtiyaç duyduğu performans ve veri işlem hacmini sunuyor.

Hyatt Hotels Corporation tarafından yönetilen ve Jumeirah 1 District, La MerWaterfront Beach bölgesinde bulunan beş yıldızlı otel, yerin üstünde 7 kat ve 2 bodrum katından oluşuyor ve toplam 22.176 m² alanda 173 konuk odasına sahip.

Hyatt Centric Jumeirah Dubai Otel Müdürü Britta Leick-Milde şunları söyledi: “Bu kritik dönemde hepimiz çevresel ayak izimizin ölçülebilir olması ve azalmasını sağlamak zorundayız. Enerji kullanımına dair tüm parametreler için üstün verimlilik ve kontrol sağlayan bir araca sahip olduğumuz için son derece memnunuz. Bu araç sayesinde Hyatt Centric Jumeirah Dubai olarak konuk konforu ve güvenliğinden ödün vermeden çevresel etkimizi azaltabileceğiz".

EcoStruxure Building Operation 3.0 yazılımına ek olarak her odaya bir RP-C kontrolör, valf aktüatörleri ve birer TC907 termostat monte edilecek. Bu donanım EcoStruxure Building Operation 3.0’e bağlanarak odanın elektrik kurulumu ve enerji kullanımına dair tam bir görüş alanı sağlanacak.

Schneider Electric Körfez Ülkeleri Dijital Enerjiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Wael Abu-Zaitoun şöyle konuştu: “Bu bina Dubai’nin Jumeirah bölgesinde turizmi yeniden tanımlayacak özel bir binadır. Biz de binanın bakım ve yönetimini dijitalleştirecek bu çözüme katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Otelin operasyon ekibi üründe kullanılan enerjiyi azaltarak Hyatt Centric Jumeirah Dubai’yi daha çevreci ve yeşil hale getirebilecek.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@