banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Schunk En Yenilikçi Çözümleriyle Win Eurasia Fuarı’nda

Son teknolojiye sahip esnek, akıllı ve hissedebilen otomasyon ürünlerini sergilemeye hazırlanıyor.

Endüstri Güncel 01.11.2021, 15:45 Melike Kaya Bayram
109
Schunk En Yenilikçi Çözümleriyle Win Eurasia Fuarı’nda

Robot sistemleriyle üreticilere rekabet üstünlüğü sağlamanın yanı sıra verimliliği yüksek bir sistem sunan Schunk, ileri teknolojiye sahip esnek, akıllı, hissedilebilen otomasyon ürünlerini ve çözümlerini Win Eurasia Fuarı’nda tanıtmaya hazırlanıyor. Uzun yıllardır portföyünü geliştirerek dijitalleştiren Schunk, bu sayedemüşterilerilerine tüm proseslerini verimli, şeffaf ve ekonomik bir şekilde planlama fırsatı sunuyor. Montaj otomasyonu ve robotik otomasyonda iş ortaklarına ve müşterilerine yüksek katma değer sağlayan Schunk, 10-13 Kasım’da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Win Eurasia Fuarı’nda son teknolojiyle geliştirdiği ürünlerini sergileyecek. Tutuculardan robot aksesuarlarına kadar birçok çözümünü standını ziyaret eden katılımcıların birebir deneyimlemesini sağlayacak.

GENİŞ ÜRÜN AĞI VE DİJİTAL HİZMETLERİNİ TANITACAK

Şirket, sektörün en prestijli organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Win Eurasia Fuarı’nda akıllı tutma sistemleri ve dijital hizmetlerini dört gün boyunca tanıtacak.Schunk’un ziyaretçilerine sunacağı ürün ve çözümler arasında; robot eller, tutucular (gripperlar), döner modüller, lineer eksenler, robot aksesuarları ve modüler montaj teknolojisi ürünleri yer alıyor. Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de otomasyon ve talaşlı imalat sektörlerinin çözüm ortağı olanSchunk, fuarda sektör profesyonelleriyle bir araya gelerek yeni nesil teknolojiler hakkında güncel bilgiler paylaşacak.

Fuara ücretsiz olarak katılmak ve Schunk standını ziyaret etmek için etkinliğin web sitesinden ücretsiz kayıt yaptırmak yeterli. Yine aynı site üzerinden online ziyaretçi kayıt formu doldurularak zirve online olarak da takip edilebilir.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@