banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Senkron Tech’ten Yurt Dışı Fuar Maratonu

Senkron Tech Yurt Dışındaki Uluslararası Fuarlarda Yerli Markalarıyla Boy Gösterecek.

Endüstri Güncel 21.10.2022, 09:00 Melike Kaya Bayram
27
Senkron Tech’ten Yurt Dışı Fuar Maratonu

Senkron Tech globalleşme stratejileri kapsamında yurt dışındaki 3 farklı fuarda kargo, lojistik ve wellness sektörüne yönelik Türkiye’de geliştirilen yazılım ve teknolojileri temsil edecek. Almanya’da 18-20 Ekim’de Parcel&Post Expo ile başlayan Senkron Tech’in fuar maratonu, 25-28 Ekim’de Interbad ve Dubai’de düzenlenen Dubai Muscle Show ile tamamlanacak.

Almanya ve Dubai’de Yerli Yazılım ve Teknolojileriyle Boy Gösterecek

Senkron Tech, ilgili sektör paydaşlarını bir araya getiren uluslararası fuarlarla her biri sektörünün öncüsü markalarıylaTürkiye’yi temsil edecek. İlk olarak 18-20 Ekim’de Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleşenPost &Parcel Expo’ya Türkiye’de üretilmiş ilk akıllı kargo dolabı Kargopark ile katılan Senkron Tech, burada kargo, kurye velojistik sektörlerindeki paydaşlarıyla bir araya geldi. Senkron Tech burada Kargopark’ın yeni nesil ürünlerini sergileyerek yurt dışı pazarlara açılım stratejisini güçlendirmeyi hedefliyor. Ardından yine Almanya’nın Stuttgart şehrinde 25-28 Ekim’de düzenlenenINTERBAD Uluslararası Yüzme Havuzları, Saunalar ve Kaplıcalar, Havuz ve Banyo Teknolojisi Fuarı’nda ilgili sektörlerde derinleşmiş yönetim yazılımı FLYBY ve para kazandıran havlu takip sistemi FLYBY Tracker markalarını tanıtacak olan Senkron Tech; spa merkezleri, saunalar, kaplıcalar, havuz ve banyo teknolojisi üreticileri ile potansiyel müşterilerle önemli görüşmeler gerçekleştirecek. Son olarak senkron Tech, Dubai’de 28-30 Ekim’de düzenlenen Dubai Muscle Show 2022’de yine yönetim yazılımı Flyby ile fitness sektörü paydaşlarıyla bir araya gelerek fuar maratonunu tamamlayacak.

Yerli Yazılım ve Teknolojilerimiz Yurt Dışında Yoğun İlgi Görüyor

Özellikle kendi alanında önemli yurt dışı fuarlara katılım göstermelerinin, global markalaşma stratejilerinin önemli bir parçası olduğunu dile getiren Senkron Tech CEO’su Erdal ÖZKAN,Wellness işletmelerine (Fitness, SPA, Stüdyo, Aquapark, vb.) yönelik geliştirdikleri yönetim yazılımı FLYBY’ın hali hazırda 15 ülkede 400 işletme tarafından kullanıldığını, Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinde daha da büyüyerek bu yazılımın yalnız Türkiye’de değil globalde de lider markalar arasında olması için yatırımlarına devam edeceklerini belirtti. Yazılımın yanı sıra, tamamen yerli yazılım ve teknoloji ile geliştirilmiş para kazandıran havlu takip sistemi FLYBY Tracker ürünün dünyada da çok benzeri olmadığını dile getiren Özkan, bu ürünün de yurt dışında yoğun ilgi gördüğünü açıkladı.

Türkiye’nin ilk akıllı kargo dolabı Kargopark’ın da üreticisi olduklarını ifade eden Özkan, “Senkron Tech olarak geliştirdiğimiz ürün ve teknolojileri her zaman dünya standartlarında geliştiriyor, dikey sektörlerde hizmet verdiğimiz müşterilerimizi, yarının teknolojisi ile bugünden buluşturuyoruz. Ülkemizde olduğu gibi yurt dışı pazarlarda da marka ve ürünlerimizin yüksek rekabetçi ortamda kendisine yer bulduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Özellikle Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinde gelişim stratejimizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Yurt dışı fuar ve etkinlikleri de bu anlamda ürün ve teknolojilerimizi tanıtmak için önemli bir fırsat olarak görmekteyiz.” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@