banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Serdar M.Baş, Caresse Bodrum’un Yeni Genel Müdürü Oldu

Bodrum’daki ilk resort oteli olan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum’un yeni Genel Müdürü deneyimli turizmci Serdar M.Baş oldu.

Endüstri Güncel 06.03.2023, 16:14 Melike Kaya Bayram
33
Serdar M.Baş, Caresse Bodrum’un Yeni Genel Müdürü Oldu

Uluslararası otel zinciri Marriott International’ın, The Luxury Collection bünyesinde, Bodrum’daki ilk resort oteli olan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum’un yeni Genel Müdürü deneyimli turizmci Serdar M.Baş oldu. Uluslararası Turizm ve Otelcilik konusunda 30 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Baş, Şubat 2023 itibariyle Caresse Bodrum’un yeni Genel Müdürü olarak görev almıştır.

Condé Nast Traveller, World Luxury Hotel & Spa Awards gibi Dünya çapında önemli yayınlar tarafında  Avrupa’nın en iyi 20’sinde yer alanCaresse Bodrum’un Genel Müdürlüğünü üstlenen Serdar M.Baş, 1989 yılında başladığı turizm-otelcilik kariyeri boyunca Amerika, İtalya, Avusturya, Mısır, Katar, Dubai, Abu Dhabi gibi ülkelerin dünyaca ünlü otellerinde yöneticilik ve danışmanlık görevlerini üstlendi.Bugüne kadar sırasıyla Club Aldiana, Royal Caribbean Cruise Line ,Hillside Beach Club,Club Marco Polo, Cesars Hotels & Resorts, Lykia World,Kervansaray Bodrum, Divan Palmira, Ece Saray Marina& Resort, Premire Le Reve, Sheraton Çeşme, Almana Group, Rixos Göcek, Baron Hotels & Resortsotellerinde yöneticilik ve Genel Müdürlük, Helis Hospitality’deise CEOpozisyonunu üstlendi. Almanca ve İngilizce dillerini bilen Baş, stratejik yönetim ve organizasyon konusunda doktora eğitiminden yararlanarak kariyer yönetimi ve stratejik yönetim dersleri vermiştir. Baş, gastronomiye ilgisinin yanı sıra hobi olarak, tracking ve wellbeing ile ilgilenirken, yoga ve meditasyon konusunda ustalaşmaya çalışmaktadır.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@