banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Simon-Kucher’de Üst Düzey Atama

Simon-Kucher İstanbul Ofisi kıdemli direktörü olarak görev yapan Okan Çetintürk, ortak konumuna yükseldi.

Endüstri Güncel 29.03.2023, 12:45 31.03.2023, 21:31 Melike Kaya Bayram
67
Simon-Kucher’de Üst Düzey Atama

Simon-Kucher, İstanbul Ofisine 3. ortak olarak şirketin kıdemli direktörü Okan Çetintürk’ü atadı.

Okan Çetintürk, şirketinTüketici Ürünleri ve Perakende global uygulamasının da değerli üyelerinden biri olarak görevini sürdürecek. Beş yılı aşkın süredir Simon-Kucher’in İstanbul Ofisi’nde görev yapan Çetintürk’ün ortak pozisyonuna yükselmesinde Türkiye’de yaratılan başarılı büyüme hikayesinin etkili olduğu bildirildi. Şirketin tüketici ürünleri, perakende ve hızlı servis restoran sektörlerindeki işlerinden sorumlu ortak olan Çetintürk, şirketlerde daha sürdürülebilir ve kârlı büyümeyi sağlamak için strateji, satış, pazarlama ve dijital dönüşümalanlarında uzmanlığını aktarmaya devam edecek.

Okan Çetintürk Kimdir?

Sabancı Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Brandeis International Business School'dan MBA derecesi aldı.Kariyerine ABD’de EMC Corp.’ta başladı. Burada görev aldığı 4,5 yılın ardından Türkiye ve Orta Doğu pazarları odağında danışman olarak çalıştı.

2018’de müdür olarak katıldığı Simon-Kucher’de önce direktör ardından kıdemli direktör olarak çalışmalarına devam etti ve 2023 Ocak itibarıyla şirketin global ortakları arasına katıldı. Çetintürk, şirketin tüketici ürünleri sektöründeki işlerinden sorumlu ortak olarak deneyimini ve bilgi birikimini Türkiye’nin en büyük şirketlerine aktarırken Simon-Kucher’in Küresel Tüketici Ürünleri ve Perakende ekibininde seçkin bir üyesi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@