banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

SOCAR Türkiye’nin Web Sitesi Yenilendi

SOCAR Türkiye, yenilikçi ve modern yaklaşımıyla web sitelerini tek tasarım çatısı altında birleştiriyor.

Endüstri Güncel 10.10.2022, 16:31 Melike Kaya Bayram
17
SOCAR Türkiye’nin Web Sitesi Yenilendi

Türkiye’nin en büyük endüstriyel holdingi SOCAR Türkiye, web sitesini kullanıcı dostu, modern ve gücünü sadelikten alan bir bakış açısıyla yeniledi. Enerji sektöründe değişimin öncüsü olma vizyonuyla hareket eden SOCAR Türkiye,enerjiyi hissettiren dinamik, sade ve etkili dokunuşlarla oluşturduğu yeni görsel dünyasını www.socar.com.tr web sitesine de taşıdı. 

Faaliyet alanlarından yatırımlara; dijital dönüşüm, sürdürülebilirlik, AR-GE gibi alanlardan insana, doğaya ve topluma sorumlu yaklaşımı yansıtan içeriklere kadar birçok önemli mesajın yer alacağı yaşayan bir web sitesi hayata geçiren SOCAR Türkiye,görsel ve işlevsel olarak da sitenin tasarımını güncelledi.  Mobil uyumlu tasarımlar, menü, içerik yapısı ve kolay navigasyon özelliğiyle de dikkat çeken yeni web sitesinde SOCAR Türkiye’nin grup şirketleri ve iş birimlerinin bilgileri daha görünür ve daha kolay ulaşılabilir hale geldi.

SOCAR Türkiye’nin yenilikçi hizmet anlayışıyla tek tasarım yapısı altında birleştireceği Petkim, STAR Rafineri, SOCAR Terminal, Bursagaz, Kayserigaz, SOCAR Ar-Ge ve SOCAR Sigorta gibi diğer grup şirketlerinin web siteleri de çok yakında yenilenerek ziyaretçilerinin karşına çıkacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@