banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

SÖKTAŞ Premiere Vision Paris’te Moda Devleri İle Buluşuyor

45 yıla aşkın süredir yeni moda ve trendlerin belirlenmesine katkı sunan Premiere Vision Paris 8-10 Şubat tarihleri arasında kapılarını açıyor.

Endüstri Güncel 07.02.2022, 17:40 Melike Kaya Bayram
112
SÖKTAŞ Premiere Vision Paris’te Moda Devleri İle Buluşuyor

Lüks moda markaları için pamuklu kumaş tasarlayan ve üreten ülkemizin öncü şirketlerinden SÖKTAŞ, sürdürülebilirliği, çevre duyarlılığını ve doğal kaynakların korunmasını merkeze alan ürünlerini 8-10 Şubat tarihleri arasında Paris’te düzenlenecek olan Premiere Vision’da moda sektörünün önemli temsilcilerinin beğenisine sunacak.

Türkiye’nin lüks pamuklu gömleklik kumaş üreticisi SÖKTAŞ Tekstil CEO’su Muzaffer Kayhan, "Moda tasarımcılarının gelecek sezonlardaki eğilimlerini ve dünyanın moda trendlerini belirlemede üstün rolü olan Premiere Vision’ı çok önemsiyor,2002 Eylül’den bu yana her sezon yılda 2 kere olmak üzere katılım gösteriyoruz. Tasarım, yenilikçilik ve ürün çeşitliliği kriterleri baz alınarak Avrupalı tekstil üreticileri dışında Premiere Vision’a katılımı ilk kabul edilen firmalardan biri de biziz.” şeklinde konuştu.

Premiere Vision fuarı ile yeni iş birlikleri gerçekleştirerek iş hacmimizi artırmayı hedefliyoruz diyen Kayhan,“Tüm dünyanın gündeminde yer alan sürdürülebilirlik konusundaki çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz. Başta Avrupa olmak üzere farklı coğrafyalardan sektör temsilcilerine sürdürülebilir ve doğal ürünlerin öne çıkarıldığı İlkbahar / Yaz 2023 yılı koleksiyonumuzu tanıtacak olmanın heyecanı içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

“SÖKTAŞ’IN İLKBAHAR/YAZ 2023 KOLEKSİYONUNUN YÜZDE 40’I EKOLOJİK SERTİFİKALI ÜRÜNLERDEN OLUŞUYOR.”

SÖKTAŞ, Glasgow’da düzenlenen 2021 Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı’nda (COP26), ‘Modanın Geleceği: Stella McCartney ile bir inovasyon sohbeti’ başlıklı oturumdatanıttığı sürdürülebilirlikle ilgili olan öncü uygulamalarından rejeneratif pamuklarla tasarlanan kapsül koleksiyonunu ilk defa Premiere Vision’da sektör temsilcilerinin beğenisine sunacak. 

SÖKTAŞ Tekstil CEO’su Muzaffer Kayhan, "Daha iyi bir gelecek için sürdürülebilirliği, çevre duyarlılığını ve doğal kaynakların korunmasını merkeze alan SÖKTAŞ’ın İlkbahar/Yaz 2023 koleksiyonunun yüzde 40‘ı ekolojik sertifikalı ürünlerden oluşuyor. Rejeneratif(onarıcı)  tarım projesinde üretilen özel pamuklarla tasarlanan kapsül koleksiyonumuzu ilk defa Premiere Vision’da tanıtacak olmaktan dolayı çok mutluyuz.” dedi.

Söktaş rejeneratif (onarıcı) tarım uygulamaları ile pamuk üretiminde konvansiyonel tarımın çevresel etkilerini ve su tüketimini büyük ölçüde azaltmayı, toprak sağlığını desteklemeyi ve topraktaki organik karbonu geri kazandırmayı hedefliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@