banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Teknopark İstanbul, Asya Teknoparklar Birliği Konferansı’ndan Ödülle Döndü

Avrupa’nın en büyük teknoparkları arasında yer alan Teknopark İstanbul, Güney Kore’de 25’ncisi gerçekleşen Asya Teknoparklar Birliği Konferansı’na katıldı.

Endüstri Güncel 03.11.2022, 15:30 03.11.2022, 13:51 Melike Kaya Bayram
23
Teknopark İstanbul, Asya Teknoparklar Birliği Konferansı’ndan Ödülle Döndü

Teknopark İstanbul, 31 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında Güney Kore’nin Jeju şehrinde düzenlenen Asya Teknoparklar Birliği Konferansı’na (ASPA) katıldı. Teknopark İstanbul bünyesindeki Genel Müdürü Bilal Topçu da konferans kapsamında bir sunum gerçekleştirerek katılımcılara hitap etti.

CubeIncubation firmasına Excellence Prize ödülü

Konferans ile aynı gün gerçekleşen ASPA Awards2022 yarışmasında,yaptığı sunumla finale kalan 4 girişimci arasında yer alan Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi “CubeIncubation” firmalarından B2Metric temsilcisi Cansu Alataş, jüri değerlendirmesi sonucu Excellence Prize’a layık görüldü.

Genel Müdür Topçu: İstanbul’da görüşmek üzere

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu da İstanbul ve Teknopark İstanbul temalı özel bir video ile katılımcılara bir sonraki ASPA Konferansı'nın İstanbul'da gerçekleşeceğini duyurdu. Video sonrası yaptığı konuşmada Asya Bilim Parkları Birliği üyelerini İstanbul'da biraraya getirecek olmanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen Topçu, sözlerini “Seeyouin İstanbul (İstanbul’da görüşmek üzere)” diyerek noktaladı.

2017’de de İstanbul’da yapılmıştı

Geçen yıl pandemi sebebiyle fiziksel olarak toplanamayan konferans, dijital ortamda gerçekleştirilmişti. 2017 yılında da İstanbul’da gerçekleşen konferans için, sosyal medya kanallarında #seeyouinistanbul hashtagiyle takip edilerek etkileşimde bulunulabilecek.

Teknopark İstanbul’un da üyeleri arasında olduğu Asya Teknoparkları Birliği, Asya bölgesinde yer alan Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve İleri Teknoloji Endüstri Bölgeleri arasında iş birliği ve teknoloji transferinin geliştirilmesi, girişimciliğin desteklenmesi ve ortak eğitim ve akademik programların ve iş etkinliklerinin düzenlenmesi amacıyla faaliyetler yürütüyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@