banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Tezmaksan, Gelecek Vizyonuyla MAKFED Makine Zirvesi’nde

Türkiye talaşlı imalat sanayisine öncülük eden Tezmaksan, Vizyon 2030 projeksiyonuyla daha sürdürülebilir üretimi iş süreçlerine adapte ediyor.

Endüstri Güncel 15.06.2022, 09:45 Melike Kaya Bayram
26
Tezmaksan, Gelecek Vizyonuyla MAKFED Makine Zirvesi’nde

Türkiye talaşlı imalat sanayisinin öncü markası Tezmaksan, sürdürülebilir teknolojilerle bugünün üretiminde yenilikçi çözümler ortaya koyarken, Ar-Ge ve inovasyona verdiği önemle geleceğin dünyasına değer katıyor. Bu doğrultuda üretim sahasının verimliliğini anlık takip eden Kapasitematik, “Yerli Üretim” belgesine sahip Cubebox ve Türkiye'nin ilk CNC dijital platformu “parkurda.com”, sanayinin yeşil dönüşümünde çözüm ortağı oluyor. 16 Haziran 2022’de ikincisi gerçekleştirilecek MAKFED Makine Zirvesi’nin sponsorları arasında yer alan Tezmaksan, gelecek vizyonunu inovasyon üzerine kuruyor.

Tezmaksan, yenilikçi sürdürülebilir hamlelerle teknolojide geleceğe yatırım yapıyor

MAKFED Makine Zirvesi’nin sponsorlarından biri olarak Vizyon 2030 projeksiyonunda yenilikçi teknolojilere yatırım yapan Tezmaksan, yeşil dönüşüme uygun hareket ediyor. Sürdürülebilir üretimi destekleyen çözümlerle takım tezgahları sektörüne yenilikçi çözümler sunan Tezmaksan’ın CNC Makine Analiz Platformu Kapasitematik, imalatçıların gerçek zamanlı veriler ile performansını takip etmesinive makinelerinin ömrünü uzatmasını sağlıyor. Robotlu otomasyon sistemi olan ve Yerli Üretim belgesine sahip Cubebox, makine beslemesinde operatör ihtiyacını minimum düzeye indirirken, duruş olmadan çalışabilir bir sistem yaratıyor. Talaşlı imalat sektörünün tüm ihtiyaçlarını karşılayan Türkiye’nin ilk ve tek B2B CNC dijital platformu olan parkurda.com iseher firmanın ayrı ayrı çalışarak pazarlama ve satış operasyonlarında yarattıkları karbon ayak izini minimize ediyor.Makine imalat sektörünün öncelikleri ve geleceğinin ele alınacağı zirvedeki sponsorluğuyla sürdürülebilirliğe olan bakış açısını pekiştiren Tezmaksan, mevcut stratejilerini bu doğrultuda şekillendiriyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@