banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Ticaret Bakanlığı’ndan 33. Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı Zuchex’e destek

Alanında Avrupa’nın en büyük ikinci uluslalarası ticaret fuarı, Bakanlığın destek programına dahil edildi.

Endüstri Güncel 01.06.2023, 13:00 01.06.2023, 07:00 Melike Kaya Bayram
32
Ticaret Bakanlığı’ndan 33. Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı Zuchex’e destek

ZÜCDER (Züccaciyeciler Derneği) işbirliğiyle Eylül ayında düzenleyecekleri 33. Uluslararası Zuchex’in, T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen fuarlar arasındaki yerini bu yıl da aldığını açıklayan Tarsus Fuarcılık Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, bu gelişmenin, fuara katılacak Türk firmalar için önemli bir avantaj sağlayacağını ifade etti. Ticaret Bakanlığı’nın yurt içindeki fuarları destek kapsamına alırken göz önünde bulundurduğu kriterleri Zuchex’in fazlasıyla karşıladığını vurgulayan Aytemur “Fuarımız, geçen yıl 150 ülkeden 9 binin üzerinde yurt dışı ziyaretçi ağırladı ve kendi özelinde tüm zamanların en yoğun yabancı ziyaretçi sayısına ulaştı” dedi.

Aytemur; “Sektör için Eylül demek Zuchex demek”

Açıklamasında Zuchex 2023 hedefleriyle ilgili de bilgi veren Aytemur, ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren profesyonellerin, fuar ajandalarına mutlaka Zuchex’i dahil ettiğini söyledi. Aytemur açıklamasında; “Türkiye ev ve mutfak eşyaları sektörü nasıl ki her yıl ihracat rekorları kırarak yoluna devam ediyorsa, sektörün ülkesindeki lider fuarı Zuchex de buna paralel ilerliyor. Bugün geldiğimiz noktada, alanında Avrupa’nın en büyük ikinci ticaret fuarı konumundayız. 2023 buluşmasında, yurtiçi ve yurt dışından 1200’den fazla katılımcı marka ile 45 bin profesyonel ziyaretçi olacak. Uluslararası ev ve mutfak eşyaları endüstrisini, Eylül’de yine hareketli ve kazançlı bir fuar bekliyor” dedi.

“Sofra ve Mutfak Eşyaları”, “Pişirme Ekipmanları”, “Plastik Ev Eşyaları / Bahçe Aksesuarları”, “Ev Eşyaları”, “Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları” ile “Elektrikli Ev Aletleri” kategorilerinde ilham verici yeniliklere ev sahipliği yapacak olan Zuchex 2023 hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, www.zuchex.com adresini ziyaret edebilirler.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@