banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Tredaş, İpg’ye İmza Atan İlk Elektrik Dağıtım Şirketi Oldu

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.,gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak hedefiyle yürüttüğü sürdürülebilirlik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Endüstri Güncel 01.08.2022, 11:15 Melike Kaya Bayram
51
Tredaş, İpg’ye İmza Atan İlk Elektrik Dağıtım Şirketi Oldu

Trakya Bölgesi’nde üç ilde hizmet veren TREDAŞ, 20 bin kilometrekare alanda, 2 milyonu aşkın kişiye elektrik dağıtım hizmetini, kaliteli ve sürekli vermek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıylasürdürülebilirlik çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen TREDAŞ, plastik kullanımını azaltma konusunda imza atan ilk elektrik dağıtım şirketi olarak İPG’de yerini aldı.

Plastik ambalajların çeşitli sebeplerle deniz ekosistemlerine karıştığını, yılda yaklaşık 8 milyon ton plastik atığın denizlere ve okyanuslara ulaştığını gösteren rapor ve araştırmalar olduğunu belirtenTREDAŞ Genel Müdürü Reşit Bilgili, “Plastik kirliliği ile mücadeleyi bir adım öteye taşıyarak İş Dünyası Plastik Girişimi’nin çağrısına cevap verdik. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmak ve daha yaşanabilir bir dünya için çözümün bir parçası olmak istedik. Şirketimiz faaliyet alanında çevresel, sosyal ve yönetişim alanlarında yürüttüğümüz çalışmaları destekleyen bu girişimin bir parçası olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

TREDAŞ,İş Dünyası Plastik Girişimi’nin imzacılarından biri olarak, plastik kullanımını azaltma, önlemeve geri dönüşümünü sağlama noktasında düzenli raporlamalarını İPG’ye sunacağını taahhüt etti.

TREDAŞ, dünyadaki yaşamın sürdürülebilirliğine katkı sağlayacak ve bu konuyla ilgili farkındalık yaratacak tüm çabaları, sürdürülebilirlik misyonu çerçevesinde desteklemenin yanı sıra, şirket işleyişinin de merkezine koyuyor. “Plastiği azalt, yaşamı çoğalt” mottosuyla gereksiz plastik ve tek kullanımlık plastik ürünlerinin kullanımını azaltmayı amaçlayan TREDAŞ, hizmet verdiği 24 lokasyonda plastikte döngüsel ekonomiye geçişe katkı sağlamayı hedefliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@