banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri’nde Yılın İnovatif Yapı Ürünü Markası QUA Granite Oldu

Hilton Bomonti Hotel’de birçok ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşen Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri’nde QUA Granite yenilikçi ürünleriyle zaferle ayrıldı.

Endüstri Güncel 18.11.2021, 13:00 Melike Kaya Bayram
173
Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri’nde Yılın İnovatif Yapı Ürünü Markası QUA Granite Oldu

Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını mekanlara taşıyan QUA Granite, bu yıl ikincisi düzenlenen ve farklı sektörlerden birçok ünlü markanın da ödül aldığı Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri’nde yenilikçi ürünleriyle “Yılın İnovatif Yapı Ürünü Markası” ödülünü aldı.

Ece Erken ve Çetin Altay’ın sunuculuğunu yaptığı ödül töreninde QUA Granite adına söz alan Ercan Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Allbatross Girişim Sermaye Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Serkan Önem “Bugün yönetim kurulu başkanımız sayın Ali Ercan’ın burada olamamasının sebebi yeni yatırımlarımız ve yeni üretim hatlarımızın başında olmasıdır” dedi.

Serkan Önem’in vurguladığı üzere QUA Granite yapımı hızla süren yeni üretim hatlarıyla şirketin inovatif ürünlerinin üretimine hız kazandırmayı hedefliyor. Nitelikli teknik granit üretimi ve ihracatında önemli bir paya sahip olan QUA Granite, satışlarının yaklaşık yüzde 50’sini ihracat üzerinden sağlarken başta AB ülkeleri ve ABD olmak üzere 60’ın üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@