banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Türkiye Kalite Derneği’nin 5’inci Şubesi Kayseri Oldu

Türkiye’nin refah düzeyini artırmak adına öncü çalışmalara imza atan Türkiye Kalite Derneği, ülke genelindeki çalışmalarını daha da güçlendirecek bir adım attı.

Endüstri Güncel 25.02.2022, 11:15 Melike Kaya Bayram
89
Türkiye Kalite Derneği’nin 5’inci Şubesi Kayseri Oldu

Türkiye Kalite Derneği (KalDer), 5’inci şubesini Kayseri’de açtı. Faaliyetlerini 7 yıldan bu yana temsilci olarak sürdüren KalDer Kayseri Şubesi, geçtiğimiz günlerde düzenlenen ilk genel kurul toplantısı ile resmi olarak çalışmalarına başladı. Kayseri Sanayi Odasında gerçekleşen ve Divan Başkanlığını Kayseri Ulaşım A. Ş. Genel Müdürü Mehmet Canbulut’un yaptığı genel kurul toplantısında, KalDer Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Erkut Korkmaz getirildi.

“DÖNÜŞÜME LIDERLIK ETME HEDEFIYLE ÇALIŞIYORUZ

Kayseri şubesinin ilk genel kurul toplantısında konuşan KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Bayraktar, Kurulduğumuz yıldan bu yana; sürdürülebilir iş ve yaşam kalitesine yön verme amacıyla, dönüşüme liderlik etme hedefiyle çalışıyoruz. EFQM Modeli ile sadece kurum ve kuruluşlara değil topluma yön vermeyi misyon ediniyoruz” diye konuştu. “KalDer Ailesi artık daha büyük ve daha güçlü” ifadelerini kullanan Bayraktar, “Faaliyetlerimizi Türkiye genelinde 5 şube ve 3 temsilcilikle yürütüyoruz. 810 tüzel, 700 bireysel üyemiz ile kalite yolunda önemli adımlar atıyoruz. Kayseri ve çevresindeki kurumlar da mükemmellik anlayışını yaygınlaştırmak adına yürüttüğü çalışmaları başarıyla sürdürecek. Yeni yönetimin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

KAYSERI SANAYİSİNİN KALKINMASINA DESTEK OLACAK!

KalDer Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Korkmaz, “Bugün 22 yıldan sonra ilk kez bir KalDer şubesi siz değerli üyelerimizin desteği ile faaliyete geçiyor” cümleleri ile başladığı konuşmasında “KalDer Kayseri, üyelerine değer katmak ve kurumlarda ‘toplam kalite yönetimi felsefesini yaygınlaştırmak için daima emek sarf etti. Bundan sonraki süreçte de KalDer Ailesi’nin, değerli üyelerimizin ve değerli kalite gönüllülerinin destekleriyle daha güçlü bir şekilde faaliyetlerimize devam edeceğiz. Yeni seçilen Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyeleri’ni tebrik eder, kendilerine görevlerinde başarılar dilerim. İlerleyen süreçte Kayseri sanayisinin kalkınmasına destek olmak adına sizlerden aldığımız güçle çalışmalarımızı sürdüreceğimizi belirtmek isteriz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@