banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Unite Alanında En Güçlü İsimlerle Yaptığı İş Ortaklıklarına Bir Yenisini Daha Ekledi

Unite, RPA teknolojisine sahip şirketlerin izlenebilirlik problemlerini ve operasyonel aksamaları ortadan kaldırmak için RPA Supervisor markası ile el sıkıştı.

Endüstri Güncel 02.06.2022, 09:45 Melike Kaya Bayram
70
Unite Alanında En Güçlü İsimlerle Yaptığı İş Ortaklıklarına Bir Yenisini Daha Ekledi

Lider dijital iş gücü çözümleri şirketi Unite, RPA teknolojisi kullanan firmaların yaşayabileceği aksaklıkları en aza indirmek amacıyla kurulan Norveç merkezli RPA Supervisor markası ile hizmet ağını genişletiyor. Tekrarlanan işlerin yapay zeka destekli algoritmalar kullanan robotlar tarafından gerçekleştirilmesi olarak adlandırılan RPA (RoboticProssesAutomation) teknolojisini kullanan 5 ve üzeri iş gücü robotunun yer aldığı şirketler, robotik otomasyon süreçlerinde yaşanan aksamalar ya da insan müdahalesi gerektiren olaylarda RPA Supervisor teknolojisinden faydalanabiliyor. Türkiye'de bir ilk olacak olan RPA Supervisor, operasyonları özelliğine göre 7/24 yönetirken, bir hata olması durumunda hızla çözüm üretiyor, analitik, raporlama ve gelişmiş bildirim yetenekleriyle gerçek zamanlı iç görü sağlıyor. RPA Supervisor teknolojisi ile şirketler süreçlere ilişkin tam görünürlük, esneklik, yüzde 75 oranında daha az manuel müdahale/gözetim ile daha fazla iş değeri elde edebiliyor.

“RPA Supervisor ile markalara bütüncül hizmet sunacağız”

RPA Supervisor’ın, kendi robotlarına sahip olan şirketler için eksiksiz ve kusursuz dijital iş gücüne ulaşmanın en etkili yolu olduğunu ifade eden Unite CEO’su Malkoç Sualp, “Unite olarak 2014'ten beri Türkiye'de dijital işgücü hizmet sağlayıcısı lideri konumundayız. En son dijital teknolojilerden yararlanarak müşterilerimizin iş yapma biçimlerini dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Uzmanlığımızın özünü; teknolojinin iş dünyası için önemini, teknoloji yatırımlarının geri dönüşünün gerekliliğini ve temel odak noktası işi teknoloji ile bütünleştirmek olan hesap verebilir bir iş ortağına duyulan ihtiyacı anlamak oluşturuyor.Akıllı otomasyon hizmetleri kapsamında sunduğumuz geniş ürün yelpazemize RPA Supervisor'ı ekleyerek markalarımıza bütüncül bir hizmet sunacak olmaktan dolayı mutluyuz.” şeklinde konuştu.

“Unite iş birliği ile şirketlerin karlılığını artırmalarına katkı sunacağız”

RPA Supervisor olarak Unite BT ile birlikte Türkiye’deki markalara da hizmet verecek olmaktan ötürü heyecan duyduklarını ifade eden RPA Supervisor Kurucu Ortağı CEO Erik Lien, “RPA Supervisor, RPA kullanıcılarını rahatsız eden ve verimliliği azaltan operasyonel zorlukları azaltmak için 2018'de kuruldu. Otomasyon yönetim platformumuz, daha büyük iş faydası yaratmak, yönetimi kolaylaştırarak RPA yaygınlaşmasını hızlandırmak ve RPA robotlarının kapasitesini arttırmak suretiyle RPA sahiplik maliyetini azaltmayı hedefliyor. Unite ile ortak olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Unite’ın akıllı otomasyon hizmetlerinin RPA Supervisor'ın yapay zeka güdümlü düzenleme ve yönetim çözümüyle birleştirilmiş sinerjisi, yalnızca RPA platformlarındaki birçok mevcut sorunu çözmekle kalmaz, aynı zamanda şirketlerin kârlılığı artırmalarına, süreçleri hızlandırmalarına ve ölçeklendirmelerine de yardımcı olur” ifadelerinde bulundu.

RPA Supervisor,RPA süreçleri canlıya alındığı andan itibaren operasyonel ve izlemeye yönelik seviye 1 aksiyonlarını otomatize ediyor. RPA Supervisor kullanıcılara sunduğu;

  • Süreçler arası önceliklendirme yaparak iş birimlerinin ihtiyaçları doğrultusunda süreç SLA’lerini de göz önünde bulundurarak süreçleri otomatik başlatıp durdurma,
  • Takılı kalan veya tanımlanan süreden uzun çalışan süreçleri algılayıp müdahale etme,
  • Hata alan süreçleri başka bir robotta çalıştırma, gerekmesi durumunda robotu baştan başlatarak seviye 1 desteğini otomatik hale getirme gibi benzersiz özellikleri ile şirketlerin verimliliğini artırmaya yardımcı oluyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@