banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Üretimin Tedarik Kaynağı Maden Sektörünün En Kapsamlı Fuarı “ Maden Türkiye 2022 “ Sizi Bekliyor

Tüm sektörlerin ihtiyaç duyduğu hammadde kaynağını, maden sektörü büyük oranda tek başına sağlıyor.

Endüstri Güncel 03.10.2022, 14:20 Melike Kaya Bayram
38
Üretimin Tedarik Kaynağı Maden Sektörünün En Kapsamlı Fuarı “ Maden Türkiye 2022 “ Sizi Bekliyor

Dünya nüfusunun hızlı artışı ile birlikte hammaddeye olan ihtiyaç da büyük oranda artıyor. Tüm sektörlerin ihtiyaç duyduğu hammadde kaynağını, maden sektörü büyük oranda tek başına sağlıyor. Bu önemli sektörün en kapsamlı fuarı Maden Türkiye 10. kez 15 Aralık 2022’de kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Fuara maden sektörünün her alanında hizmet veren 400’ün üzerinde yerli ve yabancı firma katılacak. 2021 yılında 11.488 ziyaretçinin geldiği fuar, maden sektörü tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Şimdiden 56 ülkeden ziyaretçi kaydının alındığı fuarda, 15binin üzerinde sektör profesyonelinin fuarı ziyaret etmesi bekleniyor. Fuar, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 7 salonda 30.000 m2’lik alanda katılımcı ve ziyaretçilerini bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Maden sektörünün Avrasya’daki en kapsamlı fuarı

Sektörün Avrasya’da düzenlenen en kapsamlı fuarı olan Maden Türkiye Fuarı geniş ürün ve hizmet yelpazesi ile ziyaretçi ve katılımcılarını bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Maden sahasının seçimi, tanımlanması ve sınırlarının belirlenmesi, maden alanının çevre ve çalışma sahalarının hazırlanması, cevher elde etme, cevher hazırlama ve zenginleştirme ana başlıkları altında ürün ve hizmetlerin sergileneceği fuar ziyaretçilerine, delici makine ve ekipmanlardan kesme-yükleme-taşıma makine ve ekipmanlarına, jeolojik etüt ekipmanlarından sondaj makine ve ekipmanlarına, öğütme-kırma-eleme-ayıklama makine ve ekipmanlarından kimyasal zenginleştirme malzeme ve ekipmanlarına, iş ve işçi sağlığı ekipmanlarından jeneratörler, elektrik motorları, transformatörlere kadar her türlü ürünü tek çatı altında inceleme fırsatı sunacak.

Maden Türkiye Fuarı’nda 10. yaş heyecanı

Düzenlenmeye başladığı yıldan beri sektörün öncülerini bir araya getiren Maden Türkiye Fuar’ı bu yıl 10 senedir katılımcı olan firmalara özel teşekkürlerini iletiyor. Ant GroupTek. Mak. İml. Müh. Taah. San. ve Tic. A.Ş.,EbroArmaturen Otomasyon Sis. San. ve Tic. Ltd. Şti.,Erkom Kompresör Mak. İml. San. ve Tic. Ltd. Şti., Ersel Ağır Makina San ve Tic A.Ş., Labris Maden ve Makina San. A.Ş.,RemasRedüktör ve Mak. San. A.Ş.,RepametElekt. Sis. Müm.Tekn. Serv. Tic. Ltd. Şti., Tüfekçioğlu Kauçuk Makina ve Maden. San. Tic. A.Ş., Turbo Makina Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., firmalarının 10.kez katılımının yanı sıra yeni katılımcılarına da ev sahipliği yapmanın gücü ile yurt içinde ve yurt dışında tanıtım ve pazarlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

17.Uluslararası Cevher Hazırlama Sempozyumu Maden Türkiye Fuarı ile eş zamanlı!

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Himayelerinde, İstanbul Teknik Üniversitesi Cevher Hazırlama Mühendisliği Bölümü ve Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı iş birliği ile Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. organizatörlüğünde 15-17 Aralık 2022 tarihinde Tüyap Palas’ta gerçekleşecek olan sempozyuma dünya çapında yoğun ilgi devam ediyor. Yüzlerce dinleyicinin kayıt yaptırdığı Sempozyum için bildiri gönderileri de yoğun bir şekilde sürüyor.

Sektörün önde gelen firma temsilcilerinin yanı sıra önemli bilim insanlarının da katkılarını sunduğu sempozyumda bilim ve teknolojinin harmanlanmasından doğan birikim dinleyicilere aktarılacak.

Cengiz Holding A.Ş., Eti Soda Üretim Pazarlama Nakliyat ve Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tüprag Metal Madencilik San. ve Tic. A.Ş.,Tümad Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş., Öksüt Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Ömaş), Anagold Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. , Uysal Madencilik A.Ş., Ersel Ağır Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bilfer Mining And Tourism Inc. İmbat Madencilik Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret A.Ş.,Acacia Maden İşletmeleri’nin sponsorluğunu üstlendiği sempozyum için dinleyici kayıtları devam ediyor.

T.C. Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB bu sene de Maden Türkiye Fuarı Katılımcılarını Destekliyor!

Destek kapsamına alınan fuar katılımcıları, kendilerine en uygun desteğe başvurularını fuar sonrasında yapıyor ve fuar harcamalarının bir kısmını geri alıyor!

T.C. Ticaret Bakanlığı’nın 2014/4 sayılı sektörel nitelikli Uluslararası Yurt İçi Fuarlarının Desteklenmesine İlişkin Kararı kapsamında 2022 yılında Maden Türkiye katılımcı firmaları da destek kapsamında. Desteğin koordinasyonu direkt olarak İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Genel Sekreterliği tarafından yürütülüyor.

KOSGEB 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da fuara katılan firma başına azami destek alanını 50 m2 olarak açıkladı. Katılımcılar başvurularını direkt olarak KOSGEB’e iletiyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@