banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Wilo, Hololens 2 Teknolojisi İle Denetimlerini Güçlendirdi

Pompa sektörünün dijital dönüşüm öncüsü Wilo, yüksek verimli pompa çözümleriyle hayatı kolaylaştırırken, denetimini de HoloLens 2 teknolojisi ile güçlendiriyor.

Endüstri Güncel 19.04.2022, 12:00 19.04.2022, 09:58 Melike Kaya Bayram
168
Wilo, Hololens 2 Teknolojisi İle Denetimlerini Güçlendirdi

Teknolojiyi kullanarak kendi sektöründe fark yaratan firmalar özellikle pandemi döneminde daha da hızlandı. Bütün dinamiklerin neredeyse baştan aşağı değiştiği son iki yıl içerisinde teknoloji, şirketler için de büyümenin itici gücü haline geldi. Pandeminin başında özellikle ülkelerin salgına önlem olarak kapılarını kapatmış olması dijital dönüşümün farkındalığını da arttırmış oldu. İnovatif faaliyetleri ile dikkat çeken Wilo, HoloLens 2 ile dijital dönüşümünü arttırarak,uzaktan çevrimiçi kalite ve tedarikçi denetimlerinde kolaylık sağlayarak zaman kaybını önlüyor.

Dijital gelişmelerden yararlanarak Wilo’nun tüm Dünya geneline yayılmış olan fabrikalarındaki yatırımlarının verimli kullanmaya başladığını belirten Wilo Türkiye Fabrika Müdürü Nurcan Çelik, “Dijital dönüşüm denilen kapsamı hem ürettiğimiz ürünlerde hem teknolojik alt yapılarda oldukça fazla kullanmaya çalışıyoruz. HoloLens 2’de bu çalışmalar için verebileceğimiz başarılı örneklerden biri. Özellikle yatırım maliyetlerinin yüksek olduğu test istasyonlarının verimli kullanılmasında büyük bir ayrıcalık sağlayan bu teknoloji ile denetimlerimizide hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyoruz. Örnek verecek olursak Almanya’da üretimi gerçekleştirilen dalgıç pompa sistemlerini Türkiye’deki yatırımcılara uzaktan izleme ve keşfetme imkanı sağlıyoruz. Bu da her iki taraf için hem zamandan hem de paradan tasarruf sağlıyor” yorumunda bulundu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@