banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Wilo Türkiye İki Büyük Ödülün Sahibi Oldu

Wilo Türkiye, sektörün trendlerini belirlerken pazarlama ve kurumsal sosyal sorumluluk alanlarındaki başarılarıyla da iki ödüle layık görüldü.

Endüstri Güncel 21.10.2022, 14:00 20.10.2022, 18:35 Melike Kaya Bayram
8
Wilo Türkiye İki Büyük Ödülün Sahibi Oldu

İş dünyası ile pazarlama sektörünü bir araya getiren, Marketing Meetup etkinliği kapsamında düzenlenen The Hammers Awards’ı kazananlar açıklandı. 150 yıllık tecrübesiyle pompa sektöründe sürdürülebilir çözümler sunan Wilo Türkiye, ‘Yapı ve İnşaat Sektöründe En İyi Pazarlama Takımı’ kategorilerinde Gümüş Ödülün sahibi oldu. Türkiye’nin başarılı pazarlama ekiplerinin ödüllendirildiği The Hammers Awards’da, Gümüş Ödüle layık görülen Wilo Türkiye’ye bir ödül de IPRN’den geldi. Suyu korumanın ve sürdürebilirlik alanında doğaya katma değer sağlamanın önemini anlatmak için farkındalık yaratan ve bu bağlamda hayata geçirilen “Suyun Değerini Bil” projesiyle Wilo Türkiye, 30 farklı ülkeden, 38 farklı şirketin üye olduğu, dünyanın en büyük bağımsız iletişim ajansı ağlarından IPRN tarafından, “Yılın CSR Projesi” ödüllüne hak kazanarak, sürdürebilirlik ve kurumsal sosyal sorumluluk alanında başarısını taçlandırdı.

“Sahadaki liderliğimizi hayata geçirdiğimiz başarılı projelerde de sürdürüyoruz.”

Azalan su kaynaklarına ve suyun gelecek için önemine vurgu yapan Wilo Türkiye Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Banu Kiper; “Dünyanın 50 Sürdürebilirlik ve İklim Lideri arasında yer almamızın sorumluluğuyla beraber, ileri teknolojilerimiz ve yüksek enerji verimliliğine sahip akıllı ürünlerimizle dijitalleşmeyi ve sürdürülebilirliği esas alıyoruz. Wilo Türkiye olarak geleceğimiz için suyun değerini biliyoruz. Çözümlerimizle hayatın kaynağı suyun her damlasının doğru yere, doğru şekilde akması için iş ortaklarımızla ve müşterilerimizle durmadan çalışmaya devam ediyoruz. ‘Suyun Değerini Bil' projemizle hedefimiz temiz su kaynaklarımızı korumanın ve suyu en verimli bir şekilde kullanmanın önemini bu projemizle bir kez daha vurguluyoruz. Gerçekleştirdiğimiz projelerin ve çalışmaların takdir görüp ödüllendirilmesi bizleri oldukça motive ediyor. The Hammers Avards ve IPRN ekiplerine Wilo Türkiye’yi layık gördükleri ödüller için teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@